Повернулася в Україну? Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну, яка обрала москву, а не Батьківщину

Знаменита українська акторка Ольга Сумська підкорила мережу, показавши архівні знімки, на яких постала разом зі своєю старшою дочкою Тонею Паперною.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Ольги Сумської звернули свою увагу на її старшу дочку Антоніну, яка вже декілька років проживає в москві. Про бажання емігрувати до російської еміграції Тоня заговорила після анексії Криму, однак родина підкреслювала, що це бажання ніяк не пов’язано з політичною ситуацією, а лише з мрією дівчини виступати в одному з російських театрів.

Потрапити туди їй так і не вдалося, але натомість вона зустріла своє кохання — колегу Володимира Яглича. За нього вона вийшла заміж і народила від чоловіка дочку та сина.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Ольга Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну

Ольга Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну

Наважитися на критику дій російської влади, або хоча б на публічну підтримку своєї батьківщини Антоніна так і не змогла. Власне, і свій дім в москві вона не покидає, хоча велика кількість російських зірок саме так і вчинила, таким чином протестуючи проти того, що відбувається.

Навіть на похоронах своєї бабусі Тоня не змогла бути присутньою. Втім, Ольга В’ячеславівна не пояснила, що саме сталося, і чому Паперна так сильно боїться відвідувати Україну, натякнувши лише на те, що ситуація дуже складна.

Згодом актриса вирішила, що більше не буде коментувати позицію та поведінку своєї дочки, заявивши, що виправдати це неможливо, однак заявила, що Тоня продовжує бути її улюбленою донечкою, і цього змінити нічим не можна.

Зокрема, нещодавно Ольга В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на якій постала разом зі своєю старшою спадкоємицею.

Ольга Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну

Варто відмітити, що цього року родина не зможе зібратися разом, про що сумська розповіла одразу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.