Вагітна Настя Каменських показала округлий живіт і не залишила сумнівів: з Потапом не терпиться стати батьками

Знаменита українська співачка Настя Каменських засвітила округлий живіт та сколихнула мережу чутками про вагітність. Всі деталі в нашій статті.

Після повернення Насті Каменських з Іспанії до України навколо співачки почалися ходити найрізноманітніші чутки. Зокрема фанати почали підозрювати, що артистка розлучається зі своїм чоловіком Потапом через те, що вона припинила з’являтися з ним на людях і майже не публікувала спільного контенту. Втім, Настя заявляє, що таке враження складається через занадто завантажень і гастрольні графіки: обидва мають окремі концертні тури, мета яких — благодійність.

Настя Каменських показала округлий живіт

Настя Каменських майстерно прикрила животик
Настя Каменських показала округлий живіт

Не менш гучною була новина про імовірну вагітність Насті Каменських. Зірка декілька разів засвітилася з округлим животом, а також оприлюднила декілька кадрів, на яких можна розгледіти зміни у фігури артистки.

Наприклад, не так давно Настя опублікувалв на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото у куртці, яка дивним чином відстовбурчилась у зоні живота. У коментарях під публікацією користувачі мережі одразу ж почали залишати свої здогадки щодо цікавого положення Насті, а воно як завжди, залишила їх без відповіді.

Настя Каменських засвітила округлий живіт

До речі, після декількох місяців розставання Настя Каменських та Потап засвітилися разом на приватній вечірці. Таким чином знаменитості розвіяли чутки про імовірне розлучення.

Нагадуємо, що минулого року зіркове подружжя неодноразово дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому обговорювали бажання стати батьками. Зокрема Потап заявив, що хоче бути багатодітним батьком, а Настя Каменських просто поділилася сподіваннями, що в неї з’явиться малюк.

Схожі статті