“Це не його рішення”: чому дівчата у новому сезоні “Холостяка” самостійно вирішують залишити Топольського?

"Холостяк" – це шоу, на якому один чоловік обирає для себе супутницю по життю з великої кількості дівчат, і всі вони різні, тому вибір завжди є складним. У новому сезоні головним героєм став Алекс Топольський від якого, дівчата йдуть самі.

Новий сезон “Холостяка” почався цікаво, але з першого ж випуску він підпав під критику, спочатку приводом стала неякісна озвучка, яку просто наклали на голоси Алекса та учасниць – це збентежило учасниць, адже їх навіть не попередили по це. А згодом почали йти чутки про самого Топольського, ніби-то йому взагалі не потрібні стосунки і він прийшов на проєкт заради піару, тому що крім бізнесу, він ще й акторством займається.

Алекс Топольський
Алекс Топольський

Звісно, жоден випуск не проходить без скандалів та сварок між дівчатами.Але коли дивишся на побачення та спілкування Алекса з дівчатами, то виникає відчуття, що він ідеальний чоловік. Але якщо все так гладко, то чому ж деякі дівчата самі виявляють бажання залишити проєкт?

Річ в тому, що на момент 10-го випуску, стало відомо, що вже три учасниці пішли з шоу за власним бажанням і про це вони прямо кажуть Топольському у своїх відеозверненнях, але на церемоніях це виглядає як рішення самого холостяка. Ліза, Аліна та Вікторія самі вирішили, що більше не хочуть брати участь у боротьбі за серце Алекса, але монтаж каналу подає цю інформацію по-своєму, тобто так, як вигідно для рейтингу.

Аліна Єршова

Але з часом правда випливає, адже дівчата в цьому сезоні такі, що точно не промовчать. Якщо Аліна Єршова, вже встигла висловити свою думку щодо того, як показали її “вигон” з проєкту та пояснила, що її відеозвернення просто вирізали й тому все виглядало так, ніби Алекс вирішив її відправити додому, то вікторія Варлей зробила це лише зараз.

“Як можна було врізати мій діалог з Грішею, де я чітко говорю, що Алекс ще не готовий будувати родину та народжувати дітей та подати це, як образу на Катю та вирізати реальні причини мого рішення? Чому я пішла, це не ввійшло у монтаж, тому що як це так, вже третя учасниця йде за власним бажанням” – розповіла Варлей.

Вікторія Варлей
Вікторія Варлей

Жінку дійсно дуже розлютила подача СТБ, адже вона пішла через те, що не побачила в Топольському готовність до створення родини. Аліна Єршова пішла, тому що вона не бачила у холостяку серйозності, а Ліза через те, що вона зрозуміла, Алекс – не її людина. Але за версією. каналу всі дівчата залишили шоу за рішенням головного героя.

Чому дівчата йдуть від Топольського
Чому дівчата йдуть від Топольського

Тож, може й сам Алекс не такий ідеальний, яким його малюють на шоу? Оскільки такого, здається, ще не було, зоб від холостяка дівчата йшли самі ще у такій кількості.

Схожі статті