“Дуже класний чоловік”. Як виглядає новий коханий Лесі Нікітюк: дочка Полякової розповіла про обранця зірки

Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової Маша зробила прогноз на картах Таро для Лесі Нікітюк. Що зірку чекає в особистому житті?

Зимові свята Оля Полякова, як і очікувалося, проводить у компанії своїх дочок Маші та Аліси. У цей період дівчата захопилися езотерикою. Зокрема старша активно робить розклади на картах Таро, і до того ж в прямому ефірі.

Як виглядає  новий коханий Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк показала, з ким наряджала ялинку
Як виглядає  новий коханий Лесі Нікітюк

Нещодавно користувачі мережі попросили у дівчат поворожити на особисте життя знаменитої української телеведучої Лесі Нікітюк, яка вже багато років дуже успішно приховує правду про своїх обранців. Маша розповіла, що побачила чоловіка, а також описала, як він виглядає.

“Так, скоріш за все! Будуть діти! Буде дуже класний чоловік, дуже сек*уальний. Можливо, заміж не вийде, але сильні стосунки будуть. Карта сім’ї випала”, – прокоментувала Маша.

Так, дівчина не впевнена, чи зможе Леся Іванівна вийти заміж, але заявила, що стосунки будуть дуже серйозними.

Нагадуємо, що минулого року телеведуча активно натякала на те, що знаходиться у серйозних стосунках, і навіть повідомила, що у своїх туристичних поїздках досить часто була у його супроводженні, хоча на кадрах з’являлася з подругами. Повідомлялося і про те, що чоловік був присутнім на вечірці на її дні народження. Однак журналістам так і не вдалося ідентифікувати його особистість. Після початку повномасштабної війни в Україні Леся припинила обговорювати свої стосунки і навіть не натякала, чи разом вона зі своїм бойфрендом.

Зокрема, через те, що Леся постійно з’являлася одна, склалося враження, цілком імовірно хибне, що її роман завершився. Натомість телеведуча лише жартує про те, що стане наступною холостячкою і, хоча ця інформація ще не підтверджена.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.