Alyosha показала, як зустріла Новий рік без Тараса Тополі у США: у вишиванці та з дітьми

Співачка Alyosha зустрічала цей Новий рік далеко від рідної України та далеко від свого коханого чоловіка Тараса Тополі, який боронить кордони Батьківщини та, на жаль, не зміг бути поруч у магічну ніч.

Тарас відправив свою дружину та трьох маленьких дітей до своєї мами у США, як тільки почалась повномасштабна війна, а сам пішов у лави ЗСУ, де був парамедиком та рятував життя своїх побратимів і боронив свободу України. А от Alyosha з малечею тим часом намагалася звикнути до життя у новій країні та в нових обставинах.

За всі 10 місяців війни Тарас та Олена мали змогу бачитись, та це було лише кілька разів, але навіть такі короткі зустрічі залишають у серці тепло та відчуття кохання і близької людини поруч. Так, Олена з Тополею, як і велика кількість українських родин змушені бути на відстані та зустрічати всі свята окремо.

Насправді мільйони жінок зараз перебувають за кордоном, зарази безпеки та здорової психіки своїх діточок. Але Олені пощастило, що у Тараса мама живе в Америці і їй не довелося шукати прихисток чи жити з чужими людьми у чужій країні. В одному з інтерв’ю співачка розповідала, що соціальних виплат від держави їй би точно не вистачало для нормального життя, тому жінка дуже вдячна своїй свекрусі за піклування та допомогу з маленькими.

Так, свій Новий 2023 рік Alyosha зустріла без чоловіка, але з родичами та дітьми. Співачка вибрала вишиванку, як для себе, так і для синів з донечкою. Сімейні фото біля новорічної ялинки дружина Тараса виклала в instagram та написала:

“З Новим роком, Україно! Матінко рідна. Тримайся”

До того ж артистка зустрічала свято набагато пізніше, ніж вся Україна, оскільки в Америці зовсім інший часовий пояс, тож, ця новорічна ніч була для Олени досить незвичною, вона сама в Америці, без коханого та ще й в нових умовах. Проте Тарас у коментарях залишив серце, яке показує його почуття та сум від відстані.

Схожі статті