Стася Ровінська вперше за довгий час показала, як виглядає її чоловік, який раніше був квіткарем

Стася Ровінська українська телеведуча та дочка відомої акторки Сніжани Єгорової, яка вирішила підтримати росію у агресії та навіть відмовитись від спілкування з дочкою, онуками та зятем.

Стася вийшла заміж у далекому 2014 році за чоловіка, на ім’я Ярослав Ровінський, який раніше займався сімейним бізнесом та був квіткарем. У родини чоловіка був квітковий магазин, який спеціалізувався на екзотичних видах квітів та мав великий успіх. До речі, як вже відомо, Стася взяла прізвище не зіркового чоловіка, що буває досить рідко серед зірок.

Телеведуча не часто розповідає про своє сімейне життя та ділиться його подробицями, тому, про Ярослава жінка також не часто заводить розмови. Але вона дуже вдячна своєму чоловікові за те, що він завжди її підтримує та вселяє в неї віру. Стася навіть вважає, що більшу частину свого успіху вона досягла завдяки тому, що коханий завжди поруч та є для неї надійною опорою.

У родині Ровінських вже є троє дітей, старший син Еван, середній Еван та молодша донечка Емма. Цікаво, що всі дітки мають спільну букву й іменах, певно це так і було заплановано. Всі роки свого сімейного життя Ярослав та Стася прожили в Україні, але у 2022 році їм, як і більшості родин довелося вибрати для життя іншу країну, звичайно, тимчасово.

Тож, цей Новий рік родина зустріла у Нью-Йорку, куди вони виїхали ще у травні 2022 року. Таким чином Стася показала новорічні сімейні фото з дітьми та засвітила й чоловіка. Видно, що Ярослав змінив зачіску та подорослішав. Чоловік був у білій сорочці, а Стася в чорній сукні з дочкою на руках.

Святкове фото телеведуча дуже лаконічно підписала влучною фразою про цінність близьких та рідних, які знаходяться поруч у важкі часи:

“В найтемніші хвилини, лише ті, хто поруч з нами здатні освітити усе довкола, дуже вдячна за людей в моєму житті”.

Тож, Новий рік родина Стасі зустріла у новій країні, але зі своєю зірковою мамою-зрадницею, жінка так і не спілкується.

Схожі статті