“Це велика відповідальність”: Святослав Вакарчук вперше заговорив про свою піврічну доньку Соломію

Святослав Вакарчук має двох дітей, сина Івана та маленьку доньку Соломію, яку співаку народила жінка, на ім'я Євгенія Яцута і з якою він разом виховує свою єдину маленьку принцесу.

Влітку 2022 року Святослав Вакарчук вдруге став батьком, що зробило цей важкий рік яскравішим та щасливішим, адже діти – це завжди щастя та радість для дорослих у будь-який проміжок часу. Так сталося й у Святослава, тому що чоловік вважає, що діти роблять батьків сильнішими та більш стійкими.

Святослав Вакарчук розповів про дочку

“Народження дитини під час війни, це з одного боку велика відповідальність, а з іншого боку. Це сильний поштовх, у моральному плані” – розповів Вакарчук.

Тож, для артиста народження маленької принцеси стало справжньою подією та сильнішою мотивацією для нових звершень та для боротьби з ворогом. За відчуттями лідера гурту “Океан Ельзи” у момент народження дитини, ти стаєш сильнішим удвічі, тому що у житті з’являється новий сенс, який не можна ігнорувати та сили беруться взагалі невідомо звідки.

Підсумовуючи 2022 рік, Святослав визнав, що він був дуже важким та приніс багато горя та розчарування, але важливо завжди йти вперед і знаходити нові сенси. Саме тому, народження дітей – це сила. І не тільки для батьків, а ще й для тих чоловіків і жінок, які нині виборюють нашу свободу на фронті. Адже вони розуміють заради чого це все. Нове життя – нові можливості, це продовження нації й тієї історії, яку зараз щодня будують українські воїни.

“Момент народження дитини для мене важлива частина 2022 року. Думаю, що у цьому є великий символізм. Також мені стає дуже страшно за бійців, у яких народжуються діти зараз. Але тепер я знаю, наскільки їм це допомагає, я тепер це на собі відчув” – розповів Вакарчук.

Тож, як би не змінювався наш світ, а народження малюків залишається новим етапом у житті кожної людини й дарує лише щастя та відчуття внутрішньої сили.

Схожі статті