Олег Винник вперше розповів про свій благодійний фонд “Вовчиця”: “Всі просто хочуть набити кишені”

Олег Винник відомий український співак, популярність якого просто розриває всі чарти. Оскільки його образ завзятого холостяка за всі роки його творчості підкорив мільйони жіночих сердець, тому, коли він зник з радарів, це збентежило всіх вовчиць.

Винник дуже різко зник з усіх радарів під час повномасштабної війни. Спочатку люди не звертали увагу на те, хто й де перебуває, тому що першочерговим було рятування власного життя, а вже потім життя зірок. Тож, те, що зник Олег перший час мало кого бентежило, але згодом прихильниці співака почали шукати свого улюбленця й намагатися зрозуміти, куди ж він зник.

Олег Винник

З колег так само майже ніхто не розумів, де живе та чим займається артист, тому, перший час на нього дуже багато наговорювали, ніби-то він втік від війни, тому що не хоче на фронт. Але причина виявилась досить серйозною. Річ в тому, що Олег має серйозний недуг, який війна лише посилила, тому він різко поїхав разом з дружиною Таюне у Німеччину на лікування.

Попри те, що Винник вважає українську медицину однією з найрозвиненіших, атмосфера небезпеки й війни не змогла б гарно посприяти на стан здоров’я Олега, тому він обрав лікування у Німеччині. І перші місяці взагалі не виходив на зв’язок, тому що лікування було не з простих.

Але згодом Олег знову став на ноги та активно почав допомагати Україні. Співак заснував власний благодійний фонд “Вовчиця”, за допомогою якого, він купує та експортує автівки для Збройних Сил України. І до того ж сам контролює весь процес відправки.

Фонд Олега Винника

Олегу було складно спочатку створити фонд, оскільки задля цього потрібно багато зусиль, а в його стані та в чужій країні – це нелегко зробити та Виннику пощастило зустріти на своєму шляху людей, які готові допомогти лише через благодійну мету, а не через можливість відмити гроші.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.