Як модні чубчики змінюють обличчя зірок: Тіна Кароль, Таюне, Маша Єфросініна, Камалія та інші — до та після

Знамениті українські зірки постійно експериментують зі своєю зовнішністю, і деякі з цих експериментів дійсно варті уваги, адже здатні повністю змінити образ артиста.

Тіна Кароль

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Знаменита українська співачка Тіна Кароль постійно експериментує зі своєю зовнішністю, що стало звичним елементом її репертуару. Тому своїм фанатам вона подобається і з чубчиком, і без нього, але варто відмитити, що зазвичай Тіна Кароль робить його досить довгим, щоб волосся прикривало брови та лізло в очі.

Ольга Цибульська

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Ольга Цибульська майже не вдається до таких експериментів, але на її кар’єрі все ж таки є час, коли Ольга виходила на сцену з чубчиком. Зробила вона його досить незвичайним і ультра коротким, тож лоба зірки все одно було видно.

Квітка Таюне

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Таїсія Сватко виходила на сцену з чубчиком у далекому минулому, коли лише розпочинала свій творчий шлях з Олегом Винником. Він став ідеальним доповненням до її каре.

Маша Єфросініна

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Маша Єфросініна постійно відрізає собі чубчик, а потім відрощує його назад. Варто відмітити, що обидві зачіски майже не змінюють зовнішності артистки, а тому дуже гармонійно виглядають.

Камалія

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Камалія майже не вдавалася до таких експериментів, але все ж таки на одній з фотосесій з’явилася з коротким каре та чубчиком. Втім, цілком імовірно, що артистка вдалася до перуки, щоб зробити дані кадри.

Варто відзначити, що кожна з зірок підходить до питання створення образу з чубчиком дуже ретельно, адже неправильний вибір може зіпсувати навіть найпрекраснішу зовнішність. Але врешті-решт, більшість повертається до варіантів зачісок без чубчиків.

Схожі статті