Два поверхи, панорама та розкішний камін: як виглядає дім Руслани Писанки, який дістався у спадок її чоловіку

Знаменита українська акторка Руслана Писанка пішла з життя влітку минулого року. Це стало великим ударом для її рідних та колег. Але зірка залишила після себе не тільки свою творчість.

Відома українська акторка Руслана Писанка пішла з життя лише декілька місяців тому. Новина про кончину зірки застала її колег та друзів, як грім серед ясного неба. Спочатку в горе не могли повірити, а потім довго-довго прощалися. Її чоловік Ігор Ісаков, з яким зірка провела останні декілька років, зробив усе необхідне, щоб бажаючі могли попрощатися з артисткою вдома, адже вона померла в Німеччині.

Як виглядає маєток Руслани Писанки

Дітей у Руслани не було. Втім, вона не раз говорила, що не хоче йти проти долі, і якщо Господь не дає їй спадкоємців, то і не треба.

Тож її єдиним спадкоємцем став Ігор Ісаков, який відтепер живе у їхньому будинку в самотності. Хіба що, на чоловіка чекали пухнастики, яких вони з дружиною прихистили.

Як виглядає маєток Руслани Писанки

Так, маєток Руслани Писанки та Ігоря Ісакова двоповерховий. Біля будівлі розмістився маленький садочок з ідеально підстриженим газоном. Також можна помітити декілька балконів та панорамні вікна.

Екстер’єр будинку виконаний у світлих тонах і зберігає в усьому класичність.

Як виглядає маєток Руслани Писанки

Всередині будинку також дуже простору, світло, а кольори в основному пастельні. Пара могла насолоджуватися своїми захопленнями, гарно проводити час, а ввечері грітися біля розкішного каміну.

Нагадуємо, що незадовго до смерті Руслани померла її мама, яка також страждала від онкозахворювання. Після втрати матері Руслана здала, хоча візуально здавалося, що їй полегшало. Ігор Ісаков розповідав, що за декілька днів до своєї кончини Руслана ніби пішла на поправку, але насправді це свідчило про те, що їй гірше.

Схожі статті