“Ласкаво просимо, донечко”: Неля Шовкопляс повідомила про поповнення і показала новонароджену у пологовому

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс сколихнула мережу, повідомивши про народження маленької дівчинки. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Завжди усміхнена, позитивна та закохана в життя Неля Шовкопляс одразу ж підкорила серця своїх фанатів, тільки-но з’явившись на телебаченні. Ранкові ефіри без неї уявити вже неможливо, але не дивлячись на неймовірно завантажений графік, зірка встигає абсолютно все: і бути мамою, і подругою, і колегою.

Неля Шовкопляс повідомила про поповнення

Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва
Неля Шовкопляс повідомила про поповнення

Тому зовсім не дивно, що у знаменитості неймовірно багате оточення. І ні про кого Неля не забуває. Таке враження складається з того, що вона демонструє у публічному просторі, що вже казати про те, що залишається за кадром!

Наприклад, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася фото маленької красуні, яка нещодавно з’явилася на світ в пологовому. Неля Шовкопляс тепло привітала новоспечених батьків з появою в них маленької донечки.

Неля Шовкопляс повідомила про поповнення

Варто відмітити, що телеведуча не з чуток знає, що це за щастя стати мамою, адже вона виховує хлопчиків-двійнят.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Неля Шовкопляс евакуювала своїх синів у безпечне місце, а сама була вимушена повернутися в ефіри. Зірковій мамі було неймовірно важко, адже вона не могла перенести розлуку зі своїми спадкоємцями. Вихідні вона мала лише в суботу та неділю, тому кожного тижня рушала за сотні кілометрів до своїх коханих синів.

Однак, зараз родина вже возз’єдналася, і Неля не виснажується довгими поїздками, і активно бере участь у різноманітних проєктах, проводить час з друзями, і насолоджується материнством.

Схожі статті