Померла екс-учасниця шоу “Голос країни” Катерина Давиденко: у співачки залишилася маленька донечка

Відомий український виконавець Іво Бобул повідомив про те, що екс-учасниця шоу "Голос країни" Катерина Давиденко рушила на той світ. Усі деталі в статті.

2014 року на сцену вокального проєкту “Голос країни” прийшла прекрасна дівчина на ім’я Катерина Давиденко. Голос у красуні був неймовірно сильним, хоча Ані Лорак, Сергій Лазарєв та Святослав Вакарчук дуже стримано реагували на її навички та бажання працювати. Тим не менш, їй вдалося підкорити суддів своїм талантом, а рушила дівчина до команди знаменитого українського виконавця Святослава Вакарчука.

До речі, вокалістка родом із Донецька, але останні 10 років свого життя прожила в столиці України. Після початку повномасштабної війни в Україні зірка зайняла проукраїнську позицію та активно говорила про війну в соціальних мережах. І саме в Києві Катерина, на превеликий жаль, спочила.

Померла Катерина Давиденко

Померла Катерина Давиденко

І хоча після своєї участі у популярному шоу про дівчину майже нічого не було чутно, вона не покинула своєї улюбленої справи і продовжувала займатися творчістю.

4 січня знаменитий український виконавець Іво Бобул повідомив про те, що Катерина пішла з життя.

“Шановні артисти, звертаюсь до всіх вас із проханням. Померла гарна співачка. Навчалася в естрадно-цирковій академії. Давиденко Катерина. Хто знає, що сталося, напишіть мені будь-ласка у Facebook”, – написав Бобул.

За попередніми даними, які активно поширюються соціальними мережами, смерть настала через пневмонію. Варто відзначити, що вокалістці було всього 28 років, а без мами залишилася її маленька донечка Марія, якій всього 9.

Варто відмітити, що у Катерини був коханий чоловік, з яким у покійної маса спільних публікацій.

Схожі статті