Після втечі з України Олегу Виннику знайшли заміну: замість повелителя вовчиць співатиме солідний грузин

Знаменитий український виконавець Олег Винник зник з України після початку повномасштабної війни. Втім, деяким артистам довелося знайти вихід у зв'язку з відчутністю колеги.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Олега Винника почали здогадуватися, що він не знаходиться на території своєї батьківщини. Через декілька місяців адвокат артиста вийшла на зв’язок та пояснила, що повелитель вовчиць дійсно тривалий час знаходиться у Німеччині, де в нього є власна квартира та студія звукозапису.

Олегу Виннику знайшли заміну

Олег Винник вразив мережу своїм виглядом в Європі
Олегу Виннику знайшли заміну

За офіційною версією, зірка лікується від таємничого діагнозу у європейських лікарів. Втім, озвучувати свою хворобу чоловік не поспішає.

Відомо, що Олег активно допомагає Збройним силам України, регулярно передаючи Роману Недзельському автомобілі, які відправляються на фронт. До мережі потрапило навіть декілька свіжих знімків, на яких фанати могли помітити, як сильно змінився артист.

Як відомо, минулого року Олег активно співпрацював з Олею Поляковою. Втім, виконати з нею свою дуетну пісню чоловік можливості не має, тож Суперблондинка знайшла заміну партнеру. Нещодавно Оля презентувала новий трек під назвою “Чарівні очі”.

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
Олегу Виннику знайшли заміну

Тепер знаменитість виконує цю пісню у дуеті з грузинською зіркою — Анрі Джохадзе. Українці вже могли бачити їх разом на сцені грузинських “Танців з зірками”. До речі, Анрі також співав з Тіною Кароль.

Нагадуємо, що після повномасштабного вторгнення Оля Полякова також евакуювалася з-за кордону разом зі своїми дочками Марією та Алісою. Але вже влітку стало відомо, що Суперблондинка займається активною діяльністю, яка направлена на поширення інформації про те, що відбувається в Україні.

Схожі статті