В мережі з’явилися фото молодого Дмитра Гордона: як змінився найбагатший журналіст за 32 роки

Дмитро Гордон відомий та найбагатший український журналіст, який ніколи не соромився висловлювати свою думку та завжди робив те, що вважав за потрібне, тому, він і зміг досягти успіху.

Дмитра протягом останніх 30-ти років звикли бачити з блискучою лисиною, тому, коли у мережі з’явилось фото Гордона з розкішною темною шевелюрою, це стало дивним для всіх прихильників журналіста. Але у молодості всі були зовсім не такі, якими є зараз.

Як виглядав Дмитро Гордон у молодості

Гордон вважається одним із найбагатших та найзухваліших журналістів України. Передача “В гостях у Гордона” за часів свого існування стала дуже популярною, тому гості, яких Дмитро запрошує на інтерв’ю, дуже радіють тому, що вони матимуть змогу поспілкуватися з ним та обмінятися якимись думками та досвідом.

До того ж Дмитро ніколи не веде свої інтерв’ю монологом, він любить вставити гостре словечко та влучно поставити питання. Тому він вважається ще й одним з найцікавіших інтерв’юєрів. А ще Гордон дуже любить жартувати під час розмов. Але всі ці якості та сміливість були присутні у ньому не завжди, все прийшло з досвідом та зі змінами.

До речі про зміни, у молодості Дмитро був зовсім не схожий на себе, він мав гострі вилиці, які дуже виділяли його з натовпу, а також темне густе волосся, з яким нині Гордона зовсім неможливо уявити. Тому, коли Гордон показав у своєму instagram профілі архівне фото якому вже 32 роки, його шанувальники були дуже здивовані та виявились красномовними та щирими на компліменти.

  • “Так незвично бачити вас з волоссям, Дмитро”
  • “Дмитре, гарне волосся, ви щойно з перукарні?”
  • “Хто цей волохатий красень?”
  • “Куди зникло ваше волосся?”
  • “А ось вираз обличчя з роками не змінився”
  • “Волосся у вас шикарне”.

Ось такі коментарі написали шанувальники Гордону. І варто сказати, що насправді обличчя у Дмитра не змінилося, а ось зачіска зазнала кардинальних змін та набула великої уваги.

spot_img

Схожі статті