Спочатку Клопотенко, тепер Ярославський: що пов’язує зірок “МастерШеф” з холостячкою Огнєвіч?

Злата Огнєвіч досить приваблива та цікава жінка, яка може привернути увагу будь-якого чоловіка, тому не дивно, що вже друга зірка "МастерШеф" намагається залицятися до зірки.

Злата брала участь у шоу “Холостячка”, де намагалась знайти своє справжнє кохання, та якщо кохання жінці знайти вдалося, то щодо справжнього виникають великі питання. Оскільки крізь кілька місяців після фіналу, обранець співачки Андрій Задворний вирішив, що він вже нічого не відчуває до артистки та прямо сказав про це, чим і ранив серце Злати в черговий раз.

Та оскільки у шоу-бізнесі всі якимось чином пов’язані між собою, то знайомство Злати з Ярославським та Клопотенко зовсім не дивує нікого. Тому, й коментарі, які пишуть артистці зірки “МастерШеф” не сильно дивують публіку. Але, все ж таки, коли холостий Євген Клопотенко писав ніжні коментарі співачці, це можна було зрозуміти, оскільки він вільний чоловік, без будь-яких відносин. А от коли під публікацією Огнєвіч з’явився коментар Володимира Ярославського, який ніби-то перебуває у стосунках з Олею Мартиновською, це вже здається чимось цікавим.

Відомо, що Мартиновській та Володимиру вже кілька років приписують службовий роман і самі вони не коментують свої стосунки. Хоча й про них говорять їх фотографії та спільне проводження часу. Все це свідчить про романтичні відносини між ними, які, певною мірою кухарі намагаються зберегти у секреті.

Тож, днями Злата виклала нове фото, де привітала всіх своїх шанувальників з Новим прийдешнім роком та зазначила, що це продовження нашого переможного 2022 року, який плавно перейшов у 2023. Та на фотокартці співачка постала у своєму новому образі, де демонструє модну зачіску й красиве вбрання. Тож, Ярославський не втримався і залишив у коментарях неоднозначний вогник.

Коментар Ярославського

Що саме він означає – невідомо, можливо Ярославського зачепили слова, а можливо й сама Злата. Але в разі другого варіанту, що тоді можна сказати про стосунки з Ольгою? Проте жодної відповіді на цей самий вогник Огнєвіч не залишила, що вже свідчить про її байдужість до коментарів Володі.

Схожі статті