Міша Кацурін натякнув на вагітність Наді Дорофєєвої: “Десь там у небесній канцелярії почули мої плани”

Михайло Кацурін – відомий український ресторатор та фуд-блогер, який став відомий завдяки своїм проєктам та закладам. А останній рік прізвище Кацурін завжди звучить поруч з прізвищем Дорофєєва.

Відносини Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна почалися приблизно 9 місяців тому, і з того часу ім’я Михайла стало ще популярнішим та більш відомим. Оскільки тепер Кацуріна пов’язують не тільки з закладами міста, а ще й з відомою співачкою Дорофєєвою, яка раніше була дружиною Володимира Дантеса. Але в останні кілька місяців все дуже сильно змінилося.

Минуле життя Кацуріна

Михайло раніше мав велику дружню родину з Дашею, яка народила йому двох чудових діточок, але попри це родина таки розлучилась. І після розлучення у кожного почалося нове життя. Якщо Дантес почав стосунки з Дашею, то Міша Кацурін відраз після розставання почав зустрічатися з Надею Дорофєєвою.

Коло нової пари у суспільстві почало ходити купа різноманітних пліток, які, звісно, не давали спокійно жити молодій парі, яка просто хоче бути щасливою та будувати своє майбутнє вдвох і не зважати уваги на всі плітки. Тому, вони разом вирішили написати та випустити спільну пісню, яка, на їх думку, пояснює всі почуття та показати, що їх позиція і їхнє життя – це суто особиста справа.

Стосунки Міши та Наді розвиваються досить швидко, та зараз же Михайло вже натякнув на вагітність своєї обраниці. Кацурін виклав фотографію свого молодшого сина Вані від першого шлюбу та дуже двозначно підписав знімок.

“Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023 рік” – сказав Кацурін.

Коментарі під постом Кацуріна

Та у коментарях цей допис викликав справжній фурор у коментарях, шанувальники почали підозрювати, що Дорофєєва вагітна і незабаром у Наді з Мішею з’явиться дитина. Хоча співачка відверто розказувала, що вона чайлдфрі та не збирається заводити малюків. Хоча, це було у шлюбі з Дантесом, а от з новим чоловіком може бути все інакше.

Схожі статті