Після розставання з Романом Полянським Аліна Гросу показала заміну йому в Штатах: для заміжжя не підходить

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила підписників відео з неочікуваним дописом. Як проводить свій час співачка у Сполучених Штатах Америки?

Знаменита українська співачка Аліна Гросу на початку грудня повідомила про те, що деякий час буде жити в Сполучених Штатах Америки. Втім, фанати зарано підняли шум, адже це не еміграція: артистка просто буде проходити навчання, під час якого зможе підвищити свою кваліфікацію, як артист. Тому для цієї мети вона обрала Лос-Анджелес, де і навчаються найвідоміші зірки.

Аліна Гросу приголомшила сумою, яку витрачає на життя в Лос-Анджелесі
Аліна Гросу показала заміну Роману Полянському в Штатах

Аліна Гросу показала заміну Роману Полянському в Штатах

Як відомо, цьому рішенню передував досить таємничий період життя артистки. Спочатку фанати активно пліткували про те, що вона ймовірно розсталася зі своїм бойфрендом Романом Полянським. Нагадуємо, що актор родом із російської федерації і цілком міг як підтримувати повномасштабне вторгнення, так і мовчати, аби надалі працювати на її території.

Власне кажучи, чоловік жодного разу не підтримував країну, в якій пропрацював стільки років, а згодом його побачили в москві. У той самий час Аліна Гросу проходила реабілітацію після операції, що лише підлило олії у вогонь: шанувальники впевнені, що між молодими людьми все закінчилося. Інакше Роман би залишився поруч з коханою.

Про це свідчить і тривала поїздка Аліни Гросу за кордон, адже подібні речі багатьма парами переносяться дуже важко, особливо у такі критичні моменти.

Втім, Аліна не втрачає ні хорошого настрою, ні гумору. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому демонструється, як працює апарат з відкривання скляних банок.

Аліна Гросу показала заміну Роману Полянському в Штатах

У дописі до публікації Аліна прокоментувала, що це “чоловікозамінювач”.

Схожі статті