Повалій в новорічну ніч виступила перед окупантами з українською піснею: поки Україну обстрілювали

Відома виконавиця Таїсія Повалій, яка родом із Київської області, уже не перший рік від початку російської агресії продовжує виступати для окупантів

Ще від 2014-го року Таїсія Повалій безперервно давала концерти в росії. Ба більше: після повномасштабного вторгнення на територію Української держави співачка-зрадниця виступила в російській федерації на концерті до 9 травня.

Про війну в Україні Повалій мовчала і продовжує мовчати.

Не так давно, у жовтні 2022-го року, проти співачки, яка й надалі не просто замовчує кровопролитне вторгнення, а й відкрито дає концерти на території росії, запровадили санкції Ради національної безпеки та оборони України, що несе за собою ряд обмежень та позбавлення всіх державних нагород, раніше здобутих співачкою в Україні.

Таїсія Повалій виконала пісню українською мовою

На своєму останньому концерті в росії Таїсія Повалій вийшла на сцену та виконала пісню українською мовою, що викликало однозначно негативну реакцію в Мережі.

Таїсія Повалій під час виступу на "Голубом огонькє"
Таїсія Повалій під час виступу на “Голубом огонькє”

Співачка виступала перед окупантами на російському «Голубом огонькє» з легендарною українською піснею талановитого Володимира Івасюка «Червона рута» – і все це в той час, коли росія обстріляла ракетами Україну у вечір перед Новим роком, а за кілька хвилин після настання 2023-го по Україні ще раз оголошували повітряну тривогу.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна не стримала емоцій від побаченого відео виступу. Єфросиніна одразу ж на своїй сторінці в Інстаграм відреагувала на такий вчинок співачки-зрадниці, яка мовчить про масові вбивства в її рідній країні.

“Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити!”, – прокоментувала ситуацію Єфросиніна.

Схожі статті