Своїх відправила за кордон, а сама зосталась і зачинилася вдома: як 75-річна Софія Ротару живе під час війни?

Після початку повномасштабної війни в Україні життя багатьох українських зірок кардинально змінилося, але Софія Михайлівна залишилася вірною собі, своєму дому і Батьківщині.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Софії Ротару активно підозрювали її в тому, що вона покинула свою батьківщину та ховається десь за кордоном. Від артистки чекали і на висловлювання стосовно російської агресії, і на новини.

Як виглядала співачка Софія Ротару до знайомства з пластичним хірургом
Де знаходиться Софія Ротару під час війни

Наприкінці лютого родина потрапила у гучний скандал через спробу Руслана та Анатолія Євдокименків втекти незаконним чином. Обидва були затримані. Син артистки прийняв рішення більше не випробовувати долю, а от онук Анатолій врешті-решт опинився в Європі. Його рідна сестра Соня Євдокименко також знаходиться у безпеці — в Сполучених Штатах Америки.

Де знаходиться Софія Ротару під час війни

Тим часом Софія Михайлівна постійно реагує на ракетні удари зі сторони російської федерації, а у свій день народження вперше за довгий час оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яку зробила в рідному селі Маршинці. Артистка повідомила, що в такий особливий день вирішила звернутися до свого коріння, і саме тоді фанати дізналися, що артистка не покинула Україну.

Як виглядають дорослі онуки Софії Ротару
Де знаходиться Софія Ротару під час війни

Ба більше, у зірки є благодійний фонд, який займається сім’ями українських воїнів. Через деякий час артистка знову дала знати, що знаходиться разом зі своїм народом, але наступного разу зробила кадр біля могили свого покійного чоловіка Анатолія Євдокименко, якого поховала 20 років тому. Нагадуємо, що з тих пір артистка жодного разу не перебувала в стосунках, а у своїх інтерв’ю говорить лише про коханого чоловіка, який пішов на той світ через інсульт.

Прикладу матері послідував і син Руслан, який також відзвітувався про те, що був на могилі у батька. В усьому іншому, образ життя Софії Михайлівни не змінився: вона не світиться в публічних місцях, не виїжджає на світські заходи, не дає концертів, і живе як затвірник.

Варто відзначити, що не так давно концертний директор артистки дав ексклюзивний коментар, в якому заявив, що росіяни постійно намагаються запросити артистку на приватні заходи, але вона навіть не дає таким пропозиціям прозвучати.

Схожі статті