Володимир Зеленський вперше розповів про свої справжні стосунки з першою леді: “Одне кохання”

Олена та Володимир Зеленські зусріли один одного ще у шкільні роки, саме тоді юний президент зрозумів, що ця дівчинка стане його дружиною у майбутньому. Так і сталося і тепер, вже більше 19 років їх родина живе у любові.

З того моменту, як Володимир Зеленський обійняв посаду президента, його особисте життя стало публічним. Чомусь всіх дуже цікавить, які стосунки пан Зеленський має зі своєю дружиною, оскільки на камеру вони виглядають досить ідеальними. Вони поважають один одного, слухають один одного та знаходять спільну мову та розв’язання проблем. Але які стосунки між ними у реальному житті, всередині родини, не знає ніхто.

Володимир та Олена Зеленські

Але в одному з численних інтерв’ю яке давали Володимир та Олена Зеленський все ж таки трохи розповів про їхні стосунки за всі роки подружнього життя.

“У мене одна дружина, одне кохання, одне життя, одна сім’я. І напевно є різні моменти у різні роки, ми всі живі люди, але я ніколи не відчував, що між нами чи з нами щось не так, що ми якісь не такі, в наших відносинах все так” – розповів Зеленський.

Тож, з його слів можна зрозуміти, що Зеленський ніколи не замислювався про те, щоб щось змінити у своєму особистому житті, адже в його родині все гармонійно, спокійно та з любов’ю. Якщо чоловік навіть не думає про інших жінок, то його дружина – магічна жінка та вміє зробити сімейний уклад таким, про який можна тільки мріяти. Виходить, що Олена саме така жінка, яка зуміла побудувати таке сімейне життя, яке змушує чоловіка повертатися щодня додому з великим бажанням.

Перша леді з президентом

Та й насправді з початком війни родина президента, на жаль, не надто часто проводить час разом і Володимир все менше знаходиться вдома, оскільки він днями й ночами знаходиться на роботі, тобто, в офісі президента. Тому, тепер у президента і першої леді зараз стосунки майже на відстані й зустрічаються вони рідко та лише на інтерв’ю чи на ділових спільних зустрічах. Але ці фактори в жодному разі не псують стосунки між Зеленськими, оскільки любов завжди перемагає всі незгоди.

Схожі статті