|
05.01.2023 20:27

“Шоу-бізнес – це чистилище”: 29-річна Марія Яремчук через 5 років після зникнення зі сцени вразила зізнанням

Як відомо, знаменита українська співачка Марія Яремчук 2018р року повідомила про те, що має намір назавжди піти зі сцени. Своє рішення вона проаргументувала наявністю в неї фобії публічних виступів, що здавалося чимось неймовірним, адже Марія завжди виблискувала на сцені. Знаменитість зберігала мовчання аж до початку повномасштабної війни в Україні.

Марія Яремчук розповіла, чому пішла зі сцени

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram майже не було жодних оновлень. Хоча зірка повністю не покидала медійного простору і час від часу давала знати про себе.

Після 24 лютого Марія Назарівна відчула необхідність підтримати своїх співвітчизників, і почала активно виходити на зв’язок, а також записала новий трек, який можна прослухати на YouTube. Зі сценою Марія попрощалася, а от з любов’ю до музики — ні.

Марія Яремчук розповіла, чому пішла зі сцени

Знайшлося місце і для гумору: нещодавно артистка оприлюднила у своєму акаунті відео, яке для неї записав знаменитий український блогер пан Роман.

Марія Яремчук розповіла, чому пішла зі сцени

“Пані Маріє, бажаю вам тільки одного, щоб ви часом не попали в якусь нездалу компанію. Шоу-бізнес – це… Там хтозна що робиться. Я трошки дивлюся телевізор, і плюс-мінус орієнтуюся. Ситуація не втішна. Шоу-бізнес — це чистилище”, — пожартував зірка Instagram.

Марія Яремчук підтримала жарт і прокоментувала сказане блогером. Зірка подякувала йому за напуття і дала вельми неочікувані обіцянки. Варто відмітити, що таким чином Марія могла натякнути на те, що повертатися на сцену не збирається.