Афіша Наталі Могилевської стала мемом у мережі: як реагує артистка на таку зухвалість – всі подробиці

Наталя Могилевська відома українська співачка, яку в народі дуже люблять та цінують. Але іноді жінка стає приводом для жартів, як сталося і цього разу, коли над афішею Могилевської почали жартувати у мережі.

Нещодавно Могилевська виклала афішу своєї вистави “Доньки”, яка присвячена найважливішій людині у житті кожного – мамі. І це логічне продовження її першої вистави “Я вдома”. До речі перша моновистава Могилевської була досить успішною та викликала фурор. Але як і в попередній виставі, тут  знайдеться місце і пісням, і роздумам, і реальним історіям.

Звісно, українцям було дивно побачити Наталю у новому амплуа, оскільки жінка завжди тільки співала, а тепер ще й зайнялась акторською діяльністю, що досить добре пасує Могилевській. І варто сказати, що жінка знайшла своє нове покликання, яке доставляє їй багато радості, а глядачам багато задоволення від перегляду вистав. Тому, “Я вдома” зібрала велику кількість гостей, чого очікує і другий концерт.

Та афіша вистави “Дочки” вийшла досить цікавою, там Наталя з двох сторін ніби-то дивиться на двох жінок які йдуть поміж облич Наталі. Така афіша викликала у шанувальників багато емоцій. Вона досить насмішила людей і прихильники вирішили створити різноманітні меми у соціальних мережах. Ті, хто створював жарти з афішею, взяли за ідею актуальні теми відключення світла та буденні проблеми українців.

Жарт про Могилевську

Насправді шанувальники остерігалися реакції зірки, але вона виявилась досить гарною та позитивною, Наталя навіть вирішила поділитися цими жартами у своєму instagram, та навіть закликала прихильників продовжити цю тенденцію та попросила викладати й надалі та відмічати її у своїх сторіс та публікаціях, щоб продовжити цю задум та популяризувати й виставу і творчість українських коміків.

Схожі статті