Аж занадто короткі зіркові шлюби: історія Аліни Гросу, Вови Остапчука і Тараса Цимбалюка

Зіркові пари відіграють весілля із сотнями гостей та великим розмахом, та попри гарні гуляння багато сімей не витримують і кількох років подружнього життя

Психологи стверджують, що багато сімей по всьому світові розпадаються в перший же рік свого існування. Попри таку статистику, публіку завжди дивують зіркові пари, які ніби ось-ось відіграли весілля, на фотографіях у соцмережах здавалися такими нерозлучними, а тут – не пройшло і двох років, як шлюб розпадається, а фанати не можуть знайти собі місця із здогадками: що сталося із такою ідеальною родиною?

В українському шоубізі не бракує сімей, які розпалися в перші місяці свого існування.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Зіркова пара, українська співачка та російський бізнесмен, побралися влітку 2019-го. Тоді про весілля шумів ледь не цілий світ: гучне святкування в італійському замку, купа зіркових гостей і майже 100 тисяч євро на гуляння.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Однак недовго грала весільна музика. Уже в перші місяці після одруження в сім’ї почалися проблеми, а за пів року від дня весілля Олександр запропонував Аліні пожити окремо – на чому і закінчилася історія подружжя.

Володимир та Христина Остапчуки

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук розлучений двічі. Перший його шлюб тривав 12 років, крайній – набагато менше. У жовтні 2020-го пара зіграла красиве весілля, та вже менше ніж два роки історія кохання закінчилася.

Володимир та Христина Остапчуки
Володимир та Христина Остапчуки

І як би підписники не випитували в колишнього подружжя причину розлучення, Володимир та Христина лишаються непохитними. Єдине, що відомо, – Христина залишила собі прізвище колишнього чоловіка.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

Український актор, набувший неабиякої популярності після зйомок у серіалі «Спіймати Кайдаша», Тарас Цимбалюк теж не лишився без історії швидкого й короткого шлюбу. Із Тіною Антоненко вони познайомились на знімальному майданчику, вона – вправна художниця з гриму, він – талановитий актор.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко
Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

Гарне освідчення – прямо у ефірі “Танців із зірками”, та не менш красиве весілля – у Карпатах 2021-го, не стали на заваді розлученню творчої пари. Не проживши у шлюбі більше року, молодята розійшлися.

Схожі статті