Вона подарувала йому дитину, а він їй — свободу: що відомо про екс-дружину Дана Балана, яка перевершила Кароль

Всесвітньовідомий виконавець Дан Балан роками успішно приховує будь-які деталі особистого життя, але користувачі не припиняють шукати інформацію про його минуле.

Будь-яка інформація про особисте життя Дана Балана існує лише на рівні чуток, адже артист не горить бажанням розповідати будь-що про жінок, з якими проводить час. Навіть інформацію про власну сім’ю він дає вкрай рідко і вельми дозовано.

Тіна Кароль записала спільний з Даном Баланом кліп у себе вдома
Що відомо про екс-дружину Дана Балана

Втім, завдяки соціальним мережам молдавський мачо неодноразово видавав себе з головою. Наприклад, було відомо, що під час зйомок в Україні у нього був роман з харків’янкою на ім’я Анастасія, яка засвітила його в своїх сторіз.

Що відомо про екс-дружину Дана Балана

Втім, ще раніше молдавські видання писали про серйозні стосунки артиста з красунею на ім’я Христина Руссу, а також про його шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Остання, подейкують, не просто змогла розписатися з артистом, але й подарувати йому малюка. Ряд джерел надавав інформацію, що хлопчика назвали Алланом.

Що відомо про екс-дружину Дана Балана

Шлюб молодих людей нібито протривав недовго, близько 5 років. Дан Балан мав неймовірно завантажений гастрольний графік, адже мав світові концертні тури. Мовляв, через це молоді люди і прийняли рішення розлучитися, так як підтримувати стосунки у даному форматі було неможливо. Після цього рідна сестра артиста Сонда познайомила його зі своєю подругою Христиною, яку називали його нареченою.

Нагадуємо, що екранний роман Дана Балана та Тіни Кароль виявився неправдою, адже через декілька місяців після фіналу чергового сезону продюсери шоу розповіли, що ця історія була лише піаром. Обидвом зірками довелося зіштовхнутися з сильною критикою зі сторони аудиторії, яка не хотіла визнавати, що обманулася.

Схожі статті