За високим парканом сховали два поверхи, терасу та камін: як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа

Безперечно за роки успішної сценічної кар'єри Настя Каменських та Потап змогли накопичити достатньо коштів, щоб мати можливість жити на широку ногу. Але який саме образ життя вони обрали?

Новина про весілля Насті Каменських та Потапа була насправді неймовірною: фанати були настільки шоковані, що до останнього вважали, що їх обдурили, а кадри були постановочними. Версія про те, що зірки просто знімали кліп, в якому одружувалися, жила до тих пір, поки продюсер та співачка не підтвердили інформацію про те, що вони одружені.

Потап натякнув на розставання з Каменських
Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа

І вже незабаром обидва мали можливість показувати своїм підписникам, як насправді влаштоване їхнє життя. Настя Каменських почала активно публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені у її з Потапом будинку. І саме тоді шанувальники зрозуміли, як саме влаштоване існування артистів поза екраном.

Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа

Як виглядає двоповерховий маєток Потапа і Каменських
Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа

Зірки обрали маєток на закритій території, і стали сусідами Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. У будинку два поверхи, велика і широка тераса, яка дозволяє усій сім’ї зібратися на свіжому повітрі. На подвір’ї є басейн, де Настя Каменських кожне літо активно відпочиває.

Інтер'єр будинку Потапа і Насті Каменських виконан переважно у світлих та пастельних кольорах
Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа

Привертає увагу ідеально підстрижений газон, поодинокі кущики та високий паркан, який гарантує зіркам повну приватність.

Інтер’єр будинку дуже класичний: білі плінтуси, паркет, пофарбовані у пастельні тона стіни, прості, аде досить коштовні, якісні дерев’яні меблі.

Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа. Скріншоти з особистої сторінки співачки

Звісно, зіркове подружжя не відмовило собі у задоволенні мати можливість зігріватися зимовими ночами біля теплого каміну. До речі, маєток має багато електроніки та різноманітних функцій: наприклад, підписники Насті Каменських були вражені тим, що у співачки вдома є центральний пилосос.

Схожі статті