Екс-холостячка Злата Огнєвіч відрізала своє розкішне волосся та показала вражаючий результат: “Буде каре”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч наважилася на зміни у зовнішності та стривожила своїх фанатів заявою про те, що готова зробити собі каре. Всі деталі в нашій статті.

За 10 років активної кар’єри на сцені фанати Злати Огнєвіч встигли побачити її у найрізноманітніших образах. Зірка була і брюнеткою, і білявкою. Що вже й казати про різну довжину волосся, яка постійно змінювалася.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч відрізала своє розкішне волосся

Злата Огнєвіч відрізала своє розкішне волосся

Ба більше, артистка зізнавалася, що настільки виснажила свою шевелюру постійними експериментами, що в один “прекрасний” момент локони почали буквально ламатися на очах. Це сталося через те, що артистка пересушила волосся хімічними засобами.

Врешті-решт, Злата вирішила повернутися до темного кольору, а на сцені була вимушена носити перуки. У даному режимі співачка виступала приблизно півтори роки, але в реальному житті від накладок з волоссям відмовлялася.

І буквально нещодавно фанати артистки почали помічати, що шевелюра Злати знову сяє і виглядає дуже здоровою. Зірка в свою чергу не приховувала, що це коштувало їй великих зусиль, але вона все ж таки досягла своєї мети.

Злата Огнєвіч відрізала своє розкішне волосся

Втім, нещодавно Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке відзняла у салоні краси. Співачка прийшла підстригтися, але яку саму стрижку хотіла ще не знала. Тому заявила, що можливо навіть “буде каре”.

Але вже через декілька хвилин стало відомо, що Огнєвіч вирішила пощадити свою довжину і не сильно відрізала волосся. Тому зміни на голові артистки майже не помітні, що стало великим подарунком для її вірних шанувальників.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Злата не евакуювалася закордон, а території України покидала лише в рамках гастрольної діяльності, яка була ґрунтувалася на благодійності.

Схожі статті