Якими будуть наймодніші зачіски у 2023 на прикладі зірок: Олена Зеленська, Лілія Ребрик, Надя Дорофеєва

Українські жінки невпинно задають тренди на моду: стильні зачіски, яскраві образи чи корисні звички. Відомі зірки надихнули українок на трендові зачіски 2023-го

Відомі українські жінки щоденно виступають на публіці та активно ведуть свої соцмережі. Окрім меседжу, які несуть зірки, підписники не можуть лишити непоміченим і зовнішній вигляд жінок: стильні луки, прекрасний макіяж та зачіска, яка додає доповненості образу.

“Усе ідеальне – просто”, – саме так можна охарактеризувати відомих українок та їхні зачіски.

Олена Зеленська

Першій леді притаманна стриманість та класика. Світлий колір волосся підкреслює виразний погляд, а зачіска виглядає акуратно та вишукано завдяки своїй простоті.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Олена Зеленська – це переважно або вкладене розпущене волосся, або ж – низько зібране, переважно із проділом посередині. Така зачіска, невимушена та стримана, точно підкорить серця своєю простотою.

Лілія Ребрик

Українська акторка, ведуча, справжня зірка шоубізу Лілія Ребрик не далеко пішла від Олени Зеленської – світлий колір та гарно вкладене волосся. Лілія переважно має розпущені пасма, невимушено випрямлене утюжком.

Рідше зірка обирає зачіску у вигляді зібраного волосся.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Надя Дорофєєва

Чи не найвідоміша українська співачка кілька років поспіль вдало експерементує зі своїм волоссям. Різні кольори, стилі, зачіски – усе це так притаманно запальній Наді.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Наразі Дорофєєва – темненька. У мережі та на публіці вона не з’являється із “вежами” на голові. Усе так само просто – розпущене волосся, вправно випрямлене чи то самостійно, чи то завдяки професіоналам.

Українські зірки доводять, що істинна краса – у простоті та невимушеності. Відтак, українські жінки задають тренди на справжність і легкість.

Схожі статті