Стильно і тепло: українка Мішина та американка Дженнер показали, як правильно носити зимові дублянки

Українська акторка Ксенія Мішина та американська модель Кендалл Дженнер невпинно задають тренди, виставляючи стильні луки в інстаграм

Українські та світові зірки – чи не найбільший приклад стилю для всіх модниць. Виставляючи фото в мережу, селебріті задають тренди міжнародного рівня, а найбільші мисливці та мисливиці за модою одразу ж підхоплюють хвилю стилю та безперечності.

Українська акторка Ксенія Мішина та американська модель Кендалл Дженнер – справжні сестри-модниці, адже в них уже не вперше співпадають вподобання в одязі, луки та погляд на моду.

Дівчата виставляють у мережі звичайні фото, які пізніше стають справжніми трендами світового рівня.

Так, зовсім недавно Дженнер з’являлася в легінсах-лосинах на публіці, а Мішина – у Інстаграм.

Новий тренд від зірок

Наступний тренд, який задають зірки, – це дублянки. Зимовий період – час показати свої вміння поєднувати звичайний одяг із верхнім. У акторки та моделі це вдається прекрасно.

У перших числах січня 27-річна модель відпочивала в одному із штатів Колорадо – у сніговому Аспені. Там дівчину помітили місцеві журналісти, які одноголосно відмітили приголомшливий стиль Кендалл Дженнер.

Відома манекенниця вдягнула на себе звичайна біла кофтина, його вона поєднала із синіми джинсами. Ну і вершина образу – стильна довга дублянка світло-коричневого кольору з легкими потертостями та натуральною овчиною. Завершила лук Дженнер високими молочними чобітками з невеликими підборами.

Ксенія Мішина ж буквально позавчора виставила фотографію, яка підірвала мережу: стильно та невимушено – саме так коментували підписники образ акторки. Дівчина вдягнула масивні ботильйони, спортивні легінси та чорну дублянку. Свій образ вона завершила сонцезахисними окулярами та усмішкою.

Щоправда вже сьогодні фотографію знайти неможливо, як і саму сторінку української акторки в Інстаграмі, яка зникла буквально за один день.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.