Знаменита дружина відомого українського “Холостяка” Добриніна показала, який вигляд мала раніше: “Ось я”

Даша Квіткова, яка по завершенню шоу "Холостяк" вийшла заміж за Микиту Добриніна, показала свої дитячі фото

Даша Квіткова – знаменита українська блогерка. Вона була однією з найяскравіших учасниць відомого в Україні шоу “Холостяк”, де дівчата змагалися за серце Микити Добриніна.

Саме Даша вийшла з шоу переможницею. По завершенню телепередачі пара зустрічалася, а через деякий час Микита й Даша побралися та створили сім’ю. Позаминулого року в подружжя народився син, якого молодята назвали Левом.

Родина Квіткової та Добриніна
Родина Квіткової та Добриніна

Попри те, що стосунки Микити й Даші більше не транслюють на телебаченні, фанатам зіркової пари інформації не бракує, адже відома на всю країну блогерка й надалі ділиться з підписниками щасливим сімейним життям.

І буквально нещодавно Квіткова вирішила в невимушеній атмосфері потеревенити з фоловерами та відповісти на всі запитання, які цікавлять фанів.

Запрошуючи підписників до розмови, Даша написала: “Поки що я не за кермом”.

Як виглядала Даша Квіткова раніше?

Один із фанатів поцікавився, який справжній колір волосся зірки. Замість короткої відповіді, блогерка провела фоловерам екскурсію у своє дитинство. Даша Квіткова показала себе дванадцятирічною і підписала фотографію так:

“Ось я і мій натуральний колір і натуральне кучеряве волосся. На фото мені 12 років”

Даша в дитинстві
Даша в дитинстві

Окрім цього, Даша від імені власної родини привітала своїх підписників із новим 2023-м роком, назвавши спершу фанів друзями, а потім ще інакше – рідними та сильними людьми.

Даша зазначила, що коли годинник проб’є дванадцяту, під той самий бій курантів, у кожній оселі, у кожній сім’ї та в думках кожного буде єдине бажання – це перемога, яка вже дуже близько, а значить мрія не змусить себе довго чекати.

Схожі статті