Які кольори будуть модними у 2023-му: перші цьогорічні фото Лесі Нікітюк, Анни Кошмал та Джері Хейл

Українські зірки задають тренди на все: на одяг, на звички й навіть на кольори, які будуть модними в новому році

2022-й рік виявився складним для всієї України, тому святкування нового 2023-го не можна назвати повноцінним: у багатьох родинах когось бракує за новорічним столом, а на фронті тривають бойові дії.

Усе це не могло не відобразитись і на тому, чи святкувати взагалі новий рік, чи просто в теплому колі друзів чи родини загадати найзаповітніше бажання.

Навіть у період різдвяно-новорічних свят українські зірки радують своїх фанатів світлинами, однак цьогоріч – жодних фото з вечірок чи якихось гулянь. Ба більше – блискітки і яскраві кольори, судячи з усього, залишились у минулому році, а то й роках.

Про це свідчить те, у одязі яких кольорів зірки показалися на перших світлинах у новому 2023-му році.

Леся Нікітюк

Українська телеведуча рік розпочала в курортному містечку на Львівщині – у затишному Трускавці. Чи не найпершою цьогорічною фотографією стала світлина на одній із вуличок міста.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

На фотокартці Леся показалася у спокійних кольорах: ніжно-блакитна повсякденна сукенка, коричнева дублянка та світло-бежевий шарф. Доповнила образ Нікітюк окулярами та стильною шапкою. Жодних кольорів “вирвиоко”.

Анна Кошмал

Українська акторка Анна Кошмал теж не вирізнялася яскравими кольорами. Усе просто та невимушено: ніжно-рожева кофтинка й мінімум макіяжу. Це перша фотографія артистки цього року.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Анна Кошмал, судячи з усього, опублікувала фотографію зі звичайної кав’ярні, куди вона вийшла на горнятко матчі.

Джері Хейл

Відома українська співачка Джері Хейл зазвичай яскрава та неповторна, на всіх своїх концертах вона у оригінальних образах. Перше ж новорічне фото виконавиця опублікувала з гір.

Джері Хейл
Джері Хейл

Співачка усміхається у простому сірому светрі, бежево-коричневій куртці та шапці. Нічого зайвого, ніяких блискіток і яскравого макіяжу, тільки натуральна краса.

Українські зірки розпочали рік у спокійних кольорах, як це показують їхні фотографії. Ймовірно, фани підхоплять челендж натуральності, а нейтральні кольори стануть кольорами року.

Схожі статті