Маша Єфросініна вперше зізналась, що її чоловік втратив весь свій бізнес: “втрачено все в його 48 років”

Маша Єфросініна останнім часом стала ще активніше займатися волонтерською діяльністю, ніж раніше, це, звісно, пов'язано з війною, оскільки у народу з'явилося більше потреб, втрат та проблем.

Маша хоч і журналіст, але дуже рідко ділиться своїм особистим, але все ж таки інколи, Марія може відверто розповісти про свої особисті проблеми, які вирішує всередині родини. Тож, нещодавно Єфросініна наважилась відверто розповісти про свої сімейні проблеми. Виявилось, що у чоловіка ведучої Тимура Хромаєва серйозні проблеми з бізнесом. Отже, багато років Тимур мав бізнес у різних містах України, до речі саме в тих, де російські окупанти наробили біди та зруйнували все, що тільки можна було.

Маша Єфросініна з чоловіком

Марія розповіла, що наразі її чоловік навіть гадки не має, що сталося з його бізнесом, оскільки міста зруйновані та жодної інформації поки що знайти неможливо. Тому, є велика ймовірність, що бізнесу тепер немає зовсім.

Тож, єдине, що зараз рятує Хромаєва – це служба у Територіальній обороні, й до того ж під Херсоном, де була одна з найгарячіших точок бойових дій. А також, він був під Кривим Рогом і дуже активно допомагав Збройним Силам України.

“Майже все, що в нього було вибудовано після того, як він пішов з чиновницької діяльності, зараз втрачено, всі об’єкти буди у тих містах, які було окуповано. Зараз ми нічого не знаємо про бізнес Тимура, Тому, щоб зовсім не збожеволіти, він пішов до ТРО та активно допомагає ЗСУ і це заради того, щоб не збожеволіти і якось жити з цією думкою, що все втрачено в його 48 років” – розповіла Марія.

Родина Маші Єфросініної

Звісно, це все досить сильно впливає на саму жінку, до того ж вона досить сильно переживає через те, що її коханий перебуває у гарячих точках та веде боротьбу не тільки за країну, а ще й за своє життя. Також додаткових емоційних гойдалок Марії додає те, що її син Саша живе у Польщі, тобто самій жінці доводиться жити на дві країни, та ще й думати про безпеку свого чоловіка, який втратив все і наважився піти на фронт.

Схожі статті