Учасниці “Холостяка-12” після проєкту стали подругами: Мудра з Мариною, Катя з Юлею та інші

Зазвичай дівчата приходять на шоу "Холостяк" заради того, щоб знайти своє кохання або знайти популярність та стати відомим блогерками та обличчями брендів чи моделями. А ще й за дружбою, як виявилось.

Насправді ж всі учасниці, які приходять на кастинг та потрапляють на шоу, з самого початку усвідомлюють, що знайти своє кохання це шанс на мільйон, оскільки холостяком може бути невідомо хто і погляди на життя можуть не зійтись та й сам головний герой може не сподобатись дівчатам. Та дехто йде з метою набути популярність, а не кохання, а також багато дівчат знаходять собі подруг.

Анна Богдан та Джесіка

Так, складається у кожному сезоні, що хтось насправді бореться за увагу холостяка, а хтось пасивно перечікує поки головний герой не прийме рішення та водночас будує дружні стосунки з іншими дівчатами. І таких прикладів багато, якщо брати до уваги 9-й сезон, то Оля Виноградова та Анна Неплях стали подругами, у 11 сезоні переможниця Анна Богдан товаришує з Джесікою.

Оля Виноградова та Анна Неплях

А от у новому 12-му сезоні дівчата ніби-то не товаришують, але вже є багато кадрів з реального життя після проєкту, де дівчата гуляють у певних компаніях. Наприклад, Саша Мудра та Марина Голд почали гарно спілкуватися ще на шоу, так само як і Юля Медуза з Катериною.

Так, мережею вже гуляють фото з подорожей Марини та Олександри, яка на шоу досить агресивно ставилась до всіх дівчат, а також не вважала Марину своєю подругою. А нещодавно заявила, що все варто починати з чистого аркуша, в тому числі й будувати дружбу з Голд. Тепер дівчата емігрували до США і Марина стала першою, хто написав їй 24 лютого, щоб дізнатися як вона. З того самого часу дівчата й почали активно спілкуватися та дружити.

Подібна історія сталась й з Юлею Медузою та Катею, дівчата з’їхались в один номер у Дубаях, і варто сказати, що спочатку їхні стосунки не були теплими, але крізь кілька днів дівчата почали розмовляти на особисті теми та дізналися одна одну набагато краще. Юля навіть просила вибачення у Каті за свої слова за спиною. Так, днями у мережі з’явилось фото зі спільного вечора дівчат з Сашею Погореловою.

Тож, з цього всього можна зробити ймовірний висновок, що з перелічених учасниць, Алекс Топольський не обрав жодну. Натомість дружбу вони побудувати змогли.

Схожі статті