Як виглядає старша дочка Ольги Сумської Тоня, яка обрала чоловіка-росіянина та москву: вся в батька Паперного

Знаменита українська акторка Ольга В'ячеславівна Сумська дала життя двом прекрасним дівчатам, які народилися від двох різних чоловіків. Як виглядає старша спадкоємиця?

Незабаром після анексії Криму Ольга Сумська здивувала свою аудиторію зізнанням про те, що її старша дочка Антоніна мріє отримати російське громадянство. Зіркова родина підкреслила, що дане бажання ніяк не пов’язане з політикою, а скоріше кар’єрою старшої спадкоємиці, яка навчалася в росії, і бажала потрапити в театр своєї мрії. Українських акторів туди не брали.

Як виглядає старша дочка Ольги Сумської

Ольга Сумська ніжно пригорнула дочку Тоню Паперну
Як виглядає старша дочка Ольги Сумської

Отримання документів було настільки складним, що в якийсь момент родина взагалі зневірилися у можливості їх здобути. Втім, через деякий час стало відомо, що Антоніна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і станом на 2022 рік вже була матір’ю двох дітей.

Тоня Паперна показала з москви, як ставиться до війни
Як виглядає старша дочка Ольги Сумської

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні фанати Ольги В’ячеславівни очікували, що Антоніна засудить діі росіян. Втім, жінка обрала зберігати мовчання, і всупереч очікуванням, залишилася у себе вдома у москві. Чим саме продиктовано небажання Антоніни покидати своє сімейне гніздечко акторка пояснити публічно так і не змогла, а згодом заявила, що виправдовувати Паперну не буде.

Єдине, чим поділилася Ольга Сумська — складне становище родини Тоні, неможливість побачитися з дочкою, а також імовірність того, що її чоловік Володимир Яглич може бути навіть мобілізованим.

Як виглядає старша дочка Ольги Сумської

Зараз українські користувачі не мають можливості спостерігати за життям Паперної, адже вона заблокувала доступ до своєї сторінки. Втім, спільними фотографіями інколи ділиться Ольга Сумська. На кадрах можна помітити, що Тоня успадкувала шарм своєї мами і риси обличчя свого батька.

Схожі статті