54-річна Надія Матвєєва ошелешила новиною про своє весілля з молодим нареченим: “У 2023 мене чекає”

Відома українська телеведуча Надя Матвєєва завжди була улюбленицею глядачів, оскільки жінка дуже вміло може підібрати влучні слова, аби відкрити людину, про своє особисте жінка не надто охоче розповідає.

Багато років Надя перебувала на самоті та майже ніколи не розповідала про своє особисте життя, відомо, що Матвєєва має досить дорослого сина, але ні про нього, ні про його батька ведуча не надто відверто щось розповідає та взагалі намагається не торкатися цієї теми.

Надя Матвєєва натякнула на весілля
Надя Матвєєва натякнула на весілля

Майже все своє життя Матвєєва старанно будувала свою кар’єру на телебаченні, що звісно дається нелегко. Та все, що вона має зараз – цілком її заслуга. Тож, на особисте життя у жінки було не так багато часу, тому, особисте життя відійшло на другий план.

Та зараз же Надя може похизуватися нареченим, який молодший за неї на 20 років. Але раніше, жінка не розуміла, як можна кохати людину, з якою є велика різниця у віці, проте все вирішує доля. Так сталося і з Надією, вона зустріла чоловіка, з яким відчуває себе щасливою та коханою, а що ще потрібно жінці?

Крім новини про молодого хлопця, Матвєєва ще здивувала шанувальників планами на весілля у 2023 році. Сама жінка можливо і не планує таких кардинальних змін у житті. Проте днями вона поділилась фото, на якому instagram передбачення зупинилось саме на весіллі. Тож, у новому році після перемоги Надія має всі шанси стати дружиною свого молодого обранця.

Надя Матвєєва збирається заміж

Також, варто зазначити, що єдиний син ведучої та її мама не надто зраділи тому, що жінка обрала для себе молодого нареченого. Проте саму Надю думка інших не бентежить. Головне, що вона відчуває себе щасливою, коханою і важливою. Тому, незабаром чекаємо на перемогу у війні, а потім і весілля незмінної зірки каналу СТБ.

Схожі статті