“Залишила в минулому році і попрощалася”: Віра Брежнєва розповіла про своє життя без Костянтина Меладзе

Знаменита російська співачка українського походження Віра Брежнєва вразила зізнанням про зміни у її особистому житті. Всі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни у житті українців багато чого змінилося. Зміни торкнулися і тих, хто давно не жив на своїй батьківщині. Наприклад, Віра Брежнєва разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе покинули москву і цілий рік проживали в Італії. Хіба що влітку стало відомо про те, що зіркове подружжя розлучається.

Віра Брежнєва розповіла про життя без Костянтина Меладзе

Не дивлячись на те, що Віра спочатку спростувала дану новину, незабаром почали надходити все нові і нові підтвердження даних пліток. Зараз співачка ніяк не коментує ці новини і лише натякає на справжній стан справ.

Наприклад, нещодавно вона розповіла про зміни, які відбулися і в її житті, і в її особистості.

Віра Брежнєва розповіла про своє життя без Костянтина Меладзе

Цілком імовірно, що Віра говорить саме про стосунки з Костянтином, яка могли пригнічувати зірку.

Нагадуємо, що з’являлася новина навіть про те, нібито колишня дружина Костянтина Яна приїжджала до зіркового подружжя в Італію і стала причиною серйозного конфлікту. Втім, жінка публічно спростувала дану новину, заявивши, що не гостювала у пари, а лише побачилася з колишнім благовірним.

Натомість Віра Брежнєва увесь цей час активно займалася волонтерством і працювала у благодійному центрі в Італії. Також зірка випустила нову пісню українською мовою та відмовилася від свого псевдоніма Брєжнєва, так як отримала його на честь Генерального Секретаря ЦК КПРС. У зв’язку з тим, що Україна намагається максимально позбавитися від радянщини, Віра прийняла рішення попрощатися з прізвищем, яке принесло їй мільйонні статки.

Схожі статті