Аліна Гросу після розставання з Полянським вперше розповіла про чоловіка, який забрав її у США: “Якби не він”

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше показала людину, завдяки якій їй вдалося тимчасово приїхати до Сполучених Штатів Америки. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні особисте життя Аліни Гросу викликало у її фанатів багато запитань. Її бойфренд Роман Полянський припинив з’являтися в інформаційному просторі, чим викликав багато пліток про свою поведінку. Зокрема подейкували про те, що актор-росіянин залишив свою кохану та рушив додому.

Декілька місяців тому, Роман засвітився в москві. І сталося це той самий час, коли його кохана Аліна почала реабілітацію після операції. Через декілька тижнів Аліна вирушила у Сполучені Штати Америки, і поїздку реалізувала наодинці.

Аліна Гросу вперше розповіла про чоловіка, який забрав її у США

Ба більше, нещодавно зірка натякнула на те, що вона все ж таки розійшлася з Романом і також зізналася, що вона за ним абсолютно не сумує.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Аліна Гросу вперше розповіла про чоловіка, який забрав її у США

Натомість зараз у Аліни розпочався новий період, який має принести її перемоги на творчому поприщі. В штатах співачка проходить курси по підвищенню кваліфікації, і як нещодавно з’ясувалося, потрапити до Каліфорнії допоміг її двоюрідний брат.

Гросу оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала чоловіка, що допоміг їй влаштуватися в Лос-Анджелесі.

Аліна Гросу вперше розповіла про чоловіка, який забрав її у США

Його звуть Артур, і він вже декілька років проживає в Чикаго. Зі своєю зірковою родичкою герой нашої статті не бачився декілька років, однак поїздкою в Сполучені Штати Америки вона зобов’язана саме йому.

Варто відмітити, що чоловік веде вельми закритий образ життя, неактивний соціальних мережах, і навіть у відео артистки стоїть до камери спиною.

Схожі статті