Скільки років Христині Соловій насправді? Фаворитка Вакарчука назвала свій справжній вік: “Стара. Га-га-га”

Знаменита українська виконавиця та фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій розкрили свій справжній вік. Скільки насправді років красуні?

Співпраця зі знаменитим українським виконавцем та продюсером Святославом Вакарчуком принесла Христині Соловій миттєву славу. І хоча їхній тандем давно завершив своє існування, фанати помічають неймовірний вплив фігури фронтмен гурту “Океан Ельзи” на творчість колишньої підопічної.

Христина Соловій розсекретила свій справжній вік

Красуня Христина з’явилася на телебаченні в образі невинної та лагідної молодої діви. Зараз же її репертуар більш бунтарський, а одяг не залишає чоловіків байдужими. Зірка обирає сукні з глибокими декольте, відкритими плечима, а в кліпах дозволяє собі подражнити публіку неоднозначними сценами.

З моменту знайомства з зіркою пройшло не мало часу, а тому шанувальники навіть не помітили, як Соловій постаршала. Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді на запитання користувачів мережі. Один з них мав відношення до віку артистки.

Христина Соловій розсекретила свій справжній вік

Судячи з усього, Христина абсолютно не хвилюється через те, що їй виповнюється 30 років. А тих, кого це не влаштовує співачка попросили запам’ятати її молодою.

До публічної відповіді на запитання фаната артистка також прикріпила фото з пляжу. У кадрі зірка продемонструвала свою струнку фігуру та ноги, а також доглянуте розкішне волосся.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні репертуар співачки сильно змінився. Окрім цього, Христина активно гастролює Україною і дає благодійні концерти для воїнів та звичайної публіки. Про благодійність артистка говорить набагато, але дає зрозуміти, що зароблені гроші рушають на допомогу армії та державі.

Схожі статті