Після втечі з України Влад Яма відростив довгу світлу шевелюру і вразив виглядом: не визнає, що це він (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув соціальну мережу кадрами, на яких постав з довгою світлою шевелюрою. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий хореограф Влад Яма опинився за кордоном. Через декілька місяців зірка зізнався, що насправді виїхав разом зі своєю родиною до Сполучених Штатів Америки. Саме там він знаходиться по сей день.

Влад Яма пристроївся до волонтерів у США
Влад Яма змінив зачіску та показав результат фанатам

Влад Яма змінив зачіску та показав результат фанатам

Як відомо, знаменитість задіяв усі свої таланти та зв’язки для того, щоб активно брати участь у різноманітних благодійних заходах, мета яких збір коштів, що рушають до України. Інколи, це фестивалі та концерти, а інколи справжні вечірки.

Наприклад, під час Хеловіну Влад Яма був ді-джеєм. Нещодавно зірка пригадав, як це було. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому постав біля ді-джейського пульту у костюмі серфера.

Влад Яма змінив зачіску та показав результат фанатам

На голові артиста була не звична всім лисина, а довжелезна світла шевелюра з банданою. Хореограф відверто добре проводив час і був радий повеселитися разом з публікою. У дописі до відео хореограф пожартував, що це був не він, а його брат-близнюк.

Нагадуємо, що спочатку про місцеположення знаменитості не було відомо майже нічого. Втім, геолокація акаунту видала секрет зірки. Влад наполягає, що встиг виїхати з України ще до того, як для чоловіків закрили кордони. Втім, і колеги артиста, і журналісти піддавали дану тезу сумнівам неодноразово. Тим часом Яма вважає, що приносить набагато більше користі на творчому фронті, збираючи гроші. Про повернення додому зірка говорить дуже абстрактно та невизначено.

Схожі статті