Кармічні жінки відомих в Україні чоловіків: Горбунов і Осадча, Кацуріна та Дантес, Потап і Настя

Багато популярних в українському шоубізнесі чоловіків зустрічаються та живуть, або створюють сім'ї із "кармічними" жінками, так само не менш знаменитими в Україні

Український шоубіз налічує багато зіркових пар: відомі чоловіки закохуються у не менш популярних жінок, разом вони створюють сім’ї та спільно радують новинами з родинного життя своїх шанувальників та шанувальниць.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Тридцятидев’ятирічна телеведуча Катерина Осадча одружилася з п’ятдесятидвохрічним шоуменом Юрієм Горбуновим у 2017-му році. За словами Катерини, усе розпочалося на знімальному майданчику.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Українські зірки закохалися одне в одного на роботі. Першим про почуття сказав Горбунов, а ініціювала стосунки Катерина Осадча. Наразі пара разом виховує трьох дітей: від спільного союзу ростуть двоє синів — Данило та Іван. Тим часом від першого шлюбу Осадчої є син Ілля, він навчається наразі у США.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Під час повномасштабного вторгнення росії на територію Української держави розпалося немало зіркових шлюбів. Серед них – Володимир Дантес та Надя Дорофєєва. Вони ніби обмінялися партнерами: Надя почала зустрічатися з Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес із Дашею Кацуріною.

Володимир Дантес та Даша Кацюріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Стосунки Даші з Володимиром почалися після розлучень. Даша розповіла, як багато її підтримував Вова. Коли вже почали жартувати, що вони разом, закохані з гумором фліртували одне з одним. Потім їхня дружба переросла у роман.

Потап і Настя

Виконавець, шоумен, продюсер Потап і співачка Настя десять років пропрацювали на одній сцені. Вони були досить популярним українським дуетом та після першого десятку роботи таки розпались і пішли у сольні кар’єри.

Володимир Дантес та Даша Кацюріна
Володимир Дантес та Даша Кацюріна

Одного разу Каменських зізналась, як хотіла піти від продюсера. Тоді Потап, каже, зрозумів, як любить Настю. Довго добивавшись серця Каменських, Потап таки через декілька років одружився на виконавиці у Лас-Вегасі, цілком таємно.

Схожі статті