39-річна Джамала вперше показала, як виглядала до шаленої популярності: коротке волосся та міні-шорти

Відома українська співачка Джамала завжди виходить у світ в яскравих та незабутніх образах і майже ніколи не показувала, як вона виглядала до того, як стала дуже популярною зіркою українського шоу-бізнесу.

Джамала стала популярною завдяки своїм щирим та відвертим пісням, у які вона вкладає свою душу та любов до народу і завдяки пісням розповідає світові про свою культуру та свій народ. Завдяки її щирості та відвертості нашу країну люблять та поважають ще більше.

Джамала зараз

Артистка завжди наголошує на тому, що зараз вона зуміла досягти та ким стала з простої дівчини з Криму, яка любила співати з самого дитинства. Але про своє дитинство чи підлітковий вік жінка не надто охоче згадує, оскільки вона досить болюче ставиться до тих подій, які робила на її рідній землі росія. Як її родичів змушували голодувати та їхати у чужу агресивну країну. Це все залишило дуже сильний   слід на серці артистки. Тому кожна згадка про дитинство змушує її повертатися до тих страшних спогадів та історій.

Джамала до популярності

Але все ж таки є й гарні приводи згадати себе до популярності. Наприклад, нещодавно Джамала привітала свою найкращу подругу з дитинства з її Днем народження та показала, як виглядала у юні роки, коли її ще ніхто не знав.

Артистку насправді важко пізнати, оскільки на фото Джамала має дуже коротке та рідке волосся, та ще й чубчик, який не закриває навіть половини лоба артистки. Також, дівчина була у коротких шортах, в яких, зараз Джамалу уявити дуже складно, адже вона завжди постає у довгих сукнях або у брючних костюмах, які відображають серйозність та дорослість співачки.

Джамала до популярності

Тож, пізнати на архівних фото нинішню артистку можна лише якщо знати про це, або якщо гарно роздивитися жінку. Та варто сказати, що всі ми з роками змінюємося, як зовнішньо, так і внутрішньо, оскільки це пов’язано між собою та одного без іншого не буває. Найпростіший жіночий приклад – це зміна зачіски, коли хочеться щось змінити в середині себе.

Схожі статті