Шовкопляс, Луценко, Могилевська: як виглядали зіркові худишки і пишки у своїй піковій вазі (ФОТО)

Багато українських худорлявих зірок, фігурі яких зараз заздрять мільйони жінок, раніше, до того, як схудли, мали досить таки велику вагу, яку побороли

Фігурі українських акторок, співачок та телеведучих заздрять тисячі жінок та чоловіків. Та не завжди топові худишки нашого шоубізнесу важили ледь не мінімум кілограмів. Багато хто йшов до схуднення як до заповітної мрії – від дієт до правильного харчування, від рахування калорій до заняття спортом.

Неля Шовкопляс

Відома телеведуча Неля Шовкопляс показала, що здобути популярність і стати зіркою можна параметрами plus size. Адже раніше вважалось, що на телебачення можна потрапити ледь не будучи моделлю з параметрами 90-60-90.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Неля не лише не комплексує щодо своєї фігури, а й вміє правильно подати усі свої принади. Вона надає перевагу приталеним вбранням, які підкреслюють її фігуру пісочного годинника. Зазвичай телеведуча “Сніданку з 1+1” обирає сукні, які роблять акцент на її талії та мають глибоке декольте.

Наталія Могилевська

Відома українська співачка не завжди була стрункою та витонченою, але й це не завадило її успішній кар’єрі.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Виконавиця неодноразово змінювала образ: перефарбовувалась у інший колір, експериментувала з одягом тощо. Максимальну вагу співачка набрала в 2016 році – саме тоді вона вирішила, що пора терміново худнути. Тоді вона переглянула свій раціон, почала відвідувати заняття з йоги. Згодом привела свою фігуру в порядок.

Аніта Луценко

Зіркова тренерка, яка допомагала й допомагає схуднути сотням людей, свого часу набрала десятки кілограмів. Після вагітності Аніта стала важити 80 кілограмів. Про цей період свого життя вона згадує зі сльозами на очах.

Аніта Луценко
Аніта Луценко

“Думала, ну поправлюсь! Я стала близька до 80 кг! І мене це не лякало, ну схудну, думала я, ну дізнаюся на своїй шкурі як швиденько схуднути, але “дулечки”! Вага стояла! І я реально запанікувала!” – поділилася фітнес-тренер.

Схожі статті