Вже не вагітна Мартиновська ощасливила Ярославського поповненням: “Всю вагітність я працювала на МастерШеф”

Оля Мартиновська та Володимир Ярославський вже не вперше дають привід своїм шанувальникам думати, що між ними склалися досить романтичні стосунки, які вони чомусь не бажають коментувати.

Вони познайомились на головному кулінарному шоу України “МастерШеф”, де Оля спочатку була звичайною учасницею, а згодом і переможницею, а тепер є незмінною суддею та може вирішити долю кожного, хто приходить на проєкт проявити свій талант.

Кажуть, що спільні інтереси поєднують людей. Певно, так сталося й у Ярославського з Мартиновською, оскільки вони дуже часто демонструють свої не робочі та не дружні стосунки. Якщо уважно спостерігати за особистими сторінками зірок у соціальних мережах, можна сказати, що вони живуть разом та весь вільний час присвячують один одному.

Ярославський з Вірою

Але самі судді ще жодного разу не прокоментували свій ймовірний роман, хоча всі прихильники на 100 відсотків впевнені, що між ними є кохання. Можливо пара не хоче наврочити, й саме через це відхиляються від жодних розмов про особисте життя.

Хоча той факт, що Володимир ще й має досить теплі стосунки з дочкою Ольги Вірою, також свідчить про те, що вони досить багато довіряють один одному. Та й дитина не стане спілкуватися з неприємною чи поганою людиною. А діти зазвичай відчувають справжні наміри людей стосовно себе та своїх батьків.

Так, у своїх історіях в instagram Оля показала, що вона нарешті привезла свою донечку на роботу і розповіла, що всю вагітність вона провела саме на “МастерШеф”. Ця подія дуже ощасливила Ярославського і він також заніс спільне фото з Вірою до своєї історії у соціальній мережі.

Мартиновська ощасливила Ярославського

Видно, що дівчинка рада бачити та спілкуватися з Володею, оскільки він дуже тепло ставиться до дитини своєї ймовірно коханої жінки.

Схожі статті