Донька зірки “Кварталу” Олени Кравець перевершила Олександру Зеленську і зробила одразу три нових тату (ФОТО)

Дочка Олени Кравець завжди вміла здивувати публіку та продемонструвати свою особистість та свою зрілість. Маша вже давно живе окремо від батьків і вміє самостійно приймати рішення.

Донька зірки Студії “Квартал 95” Олени Кравець Маша з 15-ти років живе окремо від батьків, оскільки саме в тому віці дівчина відчула себе дорослою та дуже захотіла жити самостійним життям. Тоді Олена разом з чоловіком не стали заперечувати цьому та відпустили дочку, наскільки б їм це не було складно зробити.

Донька Кравець показала нові тату

Тому вже кілька років Маша живе самостійним життям та сама приймає для себе важливі рішення. Відомо, що дівчина займається танцями та має досить гарну фігуру, тому, Марія це не приховує, оскільки їй у свої 19 років нічого соромитися. Така сама ситуація відбувається й з татуюванням Марії.

Дівчина вже має досить багато картинок на своєму тілі, і всі вони мають якийсь певний особистий сенс, який вкладає Маша в них. Та нещодавно вона оприлюднила фото у сторіс в instagram, де показала аж три своїх нових тату. Два нових татуювання Марія зробила на зап’ясті, а одну на зворотній стороні долоні.

Ці картинки на тілі є маленьке чорне сердечко, зірочка червоною фарбою та смайлик. Всі три тату зроблені у мінімалістичному стилі, оскільки саме такі маленькі картинки на тілі полюбляє Маша.

Нові тату Маші Кравець

Також відомо, що всі свої татуювання Марія робить в одного майстра, до якої повертається раз за разом. Та зіркова мама Олена Кравець абсолютно спокійно реагує на такі витівки своєї дочки, оскільки вона вважає, що її Маша вже досить доросла для того, аби робити зі своїм тілом все, що вона забажає. Але, звісно, у межах адекватності.

Варто нагадати, що нещодавно Марія натрапила на критику у мережі за свої нові сміливі фотографії, де дівчина відкрилась з нової більш жіночої сторони. Та варто ж пам’ятати, що дівчині вже не 15 років, а 19 і вона має повне право викладати те, що вона хоче.

Схожі статті