Стала відома причина різкого зникнення зірки серіалу “Свати” Тетяни Кравченко: “Не виходила на зв’язок”

Тетяна Кравченко є заслуженою народною артисткою російської федерації, яка раніше досить активно приймала участь у зйомках українських фільмів. Одним з таких став серіал "Свати", де жінка зіграла головну роль Валюхи з Качугур.

Відомо, що сама артистка є уродженкою Донецька, тому, вона й стала популярною в обох країнах пострадянського простору і з нею залюбки працювали українські та російські продюсери та режисери. Але основною країною для розвитку Тетяна обрала для себе росію, про навіть зараз, у розпал війни не пошкодувала. Звісно, така байдужа реакція дуже сильно збентежила та розлютила її шанувальників з України, адже серіал “Свати”, який продюсувала студія “Квартал-95” є українською.

Валюха зі Сватів знайшлась

Про Кравченко не було чутно всі 10 місяців, оскільки на критику та звернення своїх українських колег жінка не реагувала, певно, не хотіла розпалювати вогонь коло себе ще більше. Але на початку цього місяця Валюха зі “Сватів” не аби як налякала своїх шанувальників навіть в Україні.

Річ в тому, що 4 січня зірка повинна була вийти на спектакль у санкт-петербурзі, але цього не сталося, й більш того, артистка взагалі зникла з радарів. Вона не відповідала на смс та дзвінки, не відчиняла двері своєї квартири та загалом не подавала жодних знаків своєї життєдіяльності. Чим досить сильно налякала колег та прихильників.

На сцені артистку, звісно, замінила інша акторка, але переживання щодо стану зірки все ще були. Але кілька днів минуло й Кравченко сама вийшла на зв’язок та пояснила причину свого різкого зникнення. Виявляється, що 3-го січня пішов з життя її близький друг і саме це змусило Тетяну перебувати у стані шоку. Тому жінка просто не могла ні з ким спілкуватися чи пояснювати причину своєї відсутності на спектаклі.

Валюха зі Сватів знайшлась

Але вже сьогодні Тетяна вийшла на сцену театру та зіграла свою роль, надалі артистку також чекає новий театральний сезон в якому вона вже готова взяти участь та більше не лякати своїх шанувальників, режисерів та колег різким зникненням з усіх радарів.

Схожі статті