Оля Полякова не змогла змовчати: подруга Олега Винника на всю країну осоромила чернівчанку Ані Лорак

Знаменита українська співачка Ольга Полякова в ефірі спільного з Машею Єфросиніною проєкту "Дорослі дівчата" сказала все, що думає про Ані Лорак

Ольга Полякова – відома українська співачка, блогерка та акторка. Разом із знаменитою телеведучою Машею Єфросиніною вона знімає розважальний проєкт “Дорослі дівчата”, де жінки обговорюють теми та проблеми, з якими часто стикаються і зірки, і їхні шанувальниці.

Дотичними іноді стають і обговорення колег по сцені, як-наприклад, сталося у крайньому випуску проєкту з назвою “Як говорити ні?”

Дівчата зачепили тему відмови, коли йдеться про запрошення до співпраці чи участі в якихось не надто вигідних проєктах. Зірки розповіли, як вони йшли до успіху.

О
Ольга Полякова та Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна зізналась, що погоджувалась на всі пропозиції одного з телеканалів, аби її взяли у великі проєкти. Телеведуча працювала абсолютно безкоштовно з надією на запрошення.

На одне із запитань обидві жінки відповіли: їм набагато легше відмовляти людям через менеджерів, а не самостійно.

Полякова навіть зізналася, що іноді може навіть сказати, що не знала про відмову менеджера на ту чи іншу пропозицію і пообіцяти покарати Артема, який працює з Ольгою.

Маша Єфросиніна поцікавилася, чи часто Артем так би мовити “прикриває” Полякову. На що Оля розповіла історію, як колись вона написала велике гнівне повідомлення Ані Лорак, а прикрилась менеджером.

Йдеться про те, як співачка-зрадниця Кароліна Куєк нещодавно, після довгого перебування в росії та замовчування агресії путіна стосовно України, приїхала з концертом до Одеси.

Побачивши це в мережі, Полякова писала повідомлення-обурення своєму менеджеру, мовляв як так можна.

“Я пишу: “Ти ба, яка мразота. Повернулася, зали вона тут буде збирати. Ноги криві, костюми – гімно, співає як параша”. Наговорила і відправила”, – розповіла Оля і додала, що випадково відправила це не Артему, а самій Ані Лорак.

Це повідомлення одразу ж прочитали менеджери Кароліни Куєк та зідзвонилися з комунікаційницею Полякової з питаннями. На що та відповіла, що це написала не Оля, а її менеджер Артем.

Після того, як дівчата обговорили ситуацію, Полякова та Єфросиніна, не приховуючи, сказали, що думають про Ані Лорак так само.

“Я хочу сказати сьогодні, що всі ті слова, які я написала в тому повідомленні, абсолютно доречні до цієї людиною, яка являється суч*рою. Нехай вони з цим живе”, – сказала Полякова, на що Єфросиніна відповіла: “Погоджуюсь”.

Схожі статті