З довгими вусами і шевелюрою до плеч: як виглядає чоловік, на якого Наталія Сумська проміняла Хостікоєва

Знаменита українська акторка Наталія Сумська виходила заміж двічі. Хто ж був першим обранцем зірки, якого вона обрала попри те, що була знайома з Хостікоєвим?

Як відомо, Наталія Сумська та її майбутній чоловік Анатолій Хостікоєв були знайомі зі студентських часів. Молоді люди часто зіштовхувалися і на роботі, адже обидва обрали акторську стезю. І хоча молода людина користувався неймовірною популярністю серед жінок, Наталя Сумська віддала перевагу іншому. Своє серце вона подарувала кінооператору Ігорю Мамаю.

Як виглядає чоловік, на якого Наталія Сумська проміняла Хостікоєва

Як виглядає чоловік, на якого Наталія Сумська проміняла Хостікоєва

Від першого чоловіка вона родила народила красуню-дівчинку Дарину. Втім, шлюб виявився невдалим, і згодом зіркове подружжя прийняло рішення розійтися. Як згодом зізнавався колишній чоловік Наталії В’ячеславівни, він завжди знав, що вона його не кохала. Точніше, кохала не по-справжньому.

Хто ця жінка, яка затьмарила Наталю Сумську
Як виглядає чоловік, на якого Наталія Сумська проміняла Хостікоєва

“Наталка не любила мене такого, яким я був насправді. Зважаючи на все, вона мене просто придумала і якийсь час свято вірила в написану казку. При цьому все життя по-справжньому любила іншу людину. З ним і зараз живе”, — зізнався якось Ігор.

Згодом дороги Наталії та двічі розлученого Анатолія нарешті зійшлися. Не варто і казати, яка неймовірно красива пара народилася в українському шоу-бізнесі, адже обидва славилися неймовірними зовнішніми даними та харизмою.

Варто відмітити, що “чоловічої” розмови між Ігорем та Анатолієм так і не сталося. Від свого наступного обранця Наталія народила хлопчика В’ячеслава. Обидва спадкоємця акторки також пов’язали своє життя з творчими професіями: син активно знімається у кіно, а дочка багато років працювала в ансамблі. Хіба що після пологів Дарина перетворилася на домогосподиню, а після втрати чоловіка так і не змогла прийти прийти до тями, тож на даний момент проживає разом з матір’ю.

Схожі статті