58-річний Олег Скрипка здивував шанувальниць: знайшов собі нову роботу – кар’єрі виконавця кінець?

Відомий український співак, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка, окрім своєї вокальної кар'єри, тепер опановує ще одну нову професію

Знаменитий в Україні виконавець, фронтмен гурті “Воплі Відоплясова”, шоумен Олег Скрипка у свої п’ятдесят вісім років вирішив опанувати нову професію. Окрім активної волонтерської діяльності, успішної вокальної кар’єри, Скрипка розпочинає свій шлях радіоведучого.

Олег Скрипка після 24-го лютого активно їздить із концертами всією Україною, ба більше – гастролює і за кордоном, аби зібрати якомога більше грошей на допомогу захисникам нашої держави та постраждалим від російсько-української війни людям.

О
Олег Скрипка на одному з концертів

Та буквально нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий виконавець розповів шанувальникам та шанувальницям, що розпочинає новий проєкт – і буде він на радіо, а Скрипка відповідно буде радіоведучим.

Артист написав, що це буде радіодокументальний проєкт “Музиканти і війна”, і стартував він на Радіо Культура.

Як із гумором та серйозністю зазначив сам артист ведучим цієї програми став “Олег Скрипка – легенда української рок-музики, актор, співак, автор пісень, лідер найпопулярнішого у світі українського рок – гурту “Воплі Відоплясова”

Про що проєкт?

У радіопрограмі буде йтися про те, як спільнота музикантів інтенсивно виборює нашу Перемогу всіма можливими методами.

За словами Олега Скрипки, цим новоствореним проєктом українські артисти підтримують усіх, хто продовжує невпинно боронити Українську державу на різних фронтах.

Стало відомо, що радіопроєкт за постійної участі Олега Скрипки можна послухати в будні дні о 17.00 на хвилях Радіо Культура, а також у той самий час і на подкастових платформах Суспільного.

Схожі статті