Друзі зниклого Олега Винника схвилювали вовчиць подробицями про співака: “Якісь проблеми зі здоров’ям”

Знаменитий український співак Олег Винник досі залишається чи не найобговорюванішою зниклою після 24-го лютого постаттю українського шоубізнесу

Після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України публічні особистості з перших днів активно висловлюються проти війни та ще більш стрімко волонтерять чи, завдяки свої багатотисячній або і мільйонній аудиторії фанів, збирають кошти на допомогу ЗСУ. Однак деякі артисти все ж таки зникли з радарів прихильників і викликають стурбованість публіки досі.

Ледь не щомісяця від 24-го лютого у мережі з’являються нові деталі щодо володаря жіночих сердець Олега Винника.

На восьмий день повномасштабної війни Винник назвав війну геноцидом українського народу, а потім випустив патріотичну пісню “Буде жити Україна” та зник. Так, увесь інтернет гудів про зникнення Олега, мовляв через страх бути мобілізованим.

Колеги та друзі – про Олега Винника

Ба більше, колеги по сцені теж не втримувались від гострих висловлювань на адресу співака. Лідер гурту Kozak System Іван Леньо назвав Винника сцикуном. Він вважає, що артист просто залишив напризволяще Батьківщину та шанувальників.

Пізніше у мережі з’явилася інформація, що артист перебуває на лікуванні в Німеччині. Дійсно, понад рік тому, наприкінці листопада 2021-го Винник скасовував концерти через стан здоров’я. Тоді він назвав свій діагноз: бронхіально-астматичний ларингіт.

Колеги співака неодноразово робили заяви стосовно цього.

О
Ольга Полякова та Олег Винник

Наприклад, Ольга Полякова неодноразово чи то обмовлялась, чи то спеціально говорила про здоров’я Винника.

“Не знаю, можу я це казати чи ні, але я знаю, що в нього є якісь проблеми зі здоров’ям”, – сказала якось Ольга Полякова.

Уперше офіційну інформацію про лікування в Німеччині озвучила адвокатка артиста. Як розповіла правозахисниця, хворіти він почав ще до початку повномасштабного вторгнення. Вона додала, що за кордоном співак звернувся до медиків. За словами адвокатки, лікування триває досі.

Окрім цього, один із друзів Винника, протоєрей Віталій Трач, підтвердив, що той дійсно перебуває в Берліні.

Наразі, паралельно із лікуванням, за словами адвокатки Винника, співак купує автомобілі для Збройних Сил України.

Кошти, як повідомили, співак виділяє зі свого благодійного фонду “Вовчиця”.

“Пошуком машин і їхньою купівлею виконавець займається особисто, а також стежить за процесом їхнього доправлення на всіх етапах до України, щоб все було чесно”, – констатує адвокатка.

Наразі низка запитань про Олега Винника залишаються без відповіді, однак фанати сподіваються, що з ним усе гаразд.

Схожі статті