Усі діти Президента Володимира Зеленського: як виглядають, скільки їм років, де живуть і чим займаються

Попри те, що Володимир Зеленський керує державою під час повномасштабного вторгнення, Президент продовжує виховувати двох дітей Олександру та Кирила

Володимир Зеленський – шостий Президент України, у минулому – дуже відомий український актор та комік. Попри те, що Володимир Олександрович керує державою в умовах кровопролитної повномасштабної війни росії проти України, він залишається батьком двох діток – доньки Олександри та сина Кирила.

Після восьми років стосунків, у 2003-му, Володимир Зеленський одружився на майбутній першій леді України Олені Кияшко. Чинний Президент зізнався потім, що в юні роки вважав обов’язковою умовою чи то наслідком шлюбу – майже одразу народження дитини.

Так і сталося, як думав тоді майбутній Президент. Через рік після того, як пара побралася, у Олени та Володимира народилася донька Олександра.

Олександра Зеленська

Донька Володимира Саша народилася 15 липня 2004-го року. Зараз їй 18 років, вона – студентка першого курсу. Завершивши одну з елітних шкіл Києва, улітку дівчина склала вступні екзамени. Як зазначала її мама Олена Зеленська, донька Президента добре склала іспити. Та де наразі навчається Олександра досі невідомо. Єдине, що можна сказати точно: Саша обрала гуманітарний факультет в Україні.

Олександра Зеленська
Олександра Зеленська

Дівчина в дитинстві брала участь у різних телешоу, не відставаючи від батьків, проте зараз донька Президента не публічна в мережі.

Кирило Зеленський

У 2013-му Олена та Володимир Зеленський вдруге стали батьками. Цього року їхньому сину Кирилові буде десять років. Хлопчик взагалі не публічна дитина, батьки так само за нього мало де розповідали.

Відомо, що Кирило ходить до школи та, як говорила перша леді, не любить вчитися влітку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.