Як виглядає перша дружина Дзідзьо: має дівоче прізвище як у Сергія Притули і фарбує губи як Тіна Кароль

Перша дружина популярного в Україні виконавця Михайла Хоми дуже загадкова жінка – має дівоче прізвище Притула, а губи фарбує як Тіна Кароль

Михайло Хома – відомий український співак, ще більш популярним під сценічним псевдонімом Дзідзьо. Попри шалені успіхи у кар’єрі, не все так гладко в чоловіка в особистому житті.

Чоловік був одружений один раз: спільне подружнє життя з українською співачкою Ярославою Притулою протривало двадцять років. Після двох десятків сімейного життя пара розійшлася.

Михайло Хома та Ярослава Притула
Михайло Хома та Ярослава Притула

Тоді ж у сторону Михайла Хоми звучало дуже багато звинувачень зі сторони колишньої, тоді як він, співак, дуже старався утримуватись від коментарів на тему розлучення. Зараз колишні чоловік та дружина навпаки: підтримують одне одного та ставляться з повагою.

Відомо, що Ярослава та Михайло познайомилися ще будучи студентами. На той момент вони не були відомими, хіба в дуже вузьких колах, коли тільки розпочинали кар’єру в галузі музики та мистецтва. Вони двоє співали в гурті “Друзі”.

SLAVIA пізніше розповідала, що все кардинально змінилося після того, як з’явився новий проєкт DZIDZIO. Тоді її колишній чоловік заявляв: не хоче, аби в сім’ї були дві зірки. Ярослава Притула говорила, що Михайло не тільки не хотів, щоб жінка була артисткою, а ще й не прагнув дітей у шлюбі.

Ярослава зізналася, що колишній чоловік продовжує підтримувати її у фінансовому плані. Наразі ж узагалі жінка дуже тепло говорить про Михайла Хому й відзначає, що вони досі рідні люди, попри всі гучні скандали та розлучення.

Дівчина завжди марила великою сценою і, ще будучи за плечима зіркового чоловіка, вона хотіла виступати. У 2016 вона вперше з’явилася на телеекрані у рубриці “Новий хіт”  телепроєкту “Караоке на Майдані”.

Якось Ярослава, не сказавши чоловіку, пройшла кастинг до талант-шоу “Х-Фактор”. Таким чином уся країна врешті дізналася як виглядає дружина знаменитого DZIDZIO.

Від 2020-го року Ярослава Притула-Хома виступає під сценічним псевдонімом SLAVIA. На сторінці артистки в Ютубі вже є кілька пісень та кліпів. Дівчина продовжує розвивати кар’єру.

Схожі статті